Overslaan naar content

QA Officer / Specificatiebeheerder

 • Oosterhout, Noord-Brabant
€ 3.000 - € 4.000 per maandKwaliteit

Functieomschrijving

Koekjes bakken, dat is wat wij bij Merba al meer dan 100 jaar doen! Ons Koninklijk familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste industriële koekjesfabrieken van Europa. Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten we zeker dat je ons kent! Want het maakt niet uit waar je bent in de wereld. De kans is groot dat je onze koekjes in de winkel tegenkomt. In een 3 ploegendienst met 260 vaste medewerkers en gemiddeld 100 flexwerkers produceren wij een groot assortiment koekjes, met ca. 80 verschillende recepten verpakt in ruim 800 verschillende verpakkingen. Wij leveren onze koekjes aan bijna alle grote – wereldwijd opererende – retailers zoals de Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Lidl, Casino, Carrefour en Walmart. Omdat één van onze QA Officers doorgroeit naar een andere functie binnen het bedrijf zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je wordt onderdeel van een team van 5 collega’s en wordt aangestuurd door de Kwaliteitsmanager. Werk jij secuur en voel je je fijn binnen een omgeving waar de dynamiek hoog is en waar je de ruimte krijgt om te groeien?


Wat je doet om de kwaliteit van onze koekjes te waarborgen en te voldoen aan de hoogste normen en klantvereisten:

 • Bijwerken van kwaliteitssystemen en klantportals met vereiste product specificaties en acties.
 • Beheer van specificaties in samenwerking met collega's.
 • Up-to-date houden van kennis over Merba's kwaliteitsbeleid, HACCP, en wettelijke eisen en normen.
 • Zorg dragen dat het kwaliteitshandboek voldoet aan regelgeving en protocollen.
 • Ondersteunen bij interne audits van het kwaliteitssysteem.
 • Aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en consumenten met betrekking tot kwaliteit gerelateerde vragen, klachten of verzoeken.


Als QA officer / specbeheerder werk je samen met een collega om onze specificaties te beheren en up-to-date te blijven met de relevante wetgevingen. Hierbij is het invullen van de informatie in de klantenportals een belangrijk onderdeel. Je communiceert hierover met de klant c.q. de controlebureau’s. Je werkt hierbij ook samen met de design afdeling. Je hebt kennis van claims, etiketteringswetgeving en voedingswaardenberekeningen. Daarnaast is het bijhouden van het handboek en het HACCP systeem een andere taak. Je vind het leuk om dit in de praktijk te controleren via interne audits. Met jouw ervaring met certificerende audits en kennis van controlemethoden voor productie weet je de juiste aandacht te geven en bedenk je passende oplossingen bij problemen. Verder ondersteun je het team bij diverse dagdagelijkse werkzaamheden. Je bent de back-up van je directe collega en neemt haar taken waar bij afwezigheid. Onze platte bedrijfscultuur biedt ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën en initiatieven worden erg gewaardeerd. Heb je een interessegebied waar je jezelf verder in wil ontwikkelen? We bieden je daar alle ruimte voor!


Wat bieden wij jou?

Een goed salaris (€ 3.027 - € 3.963) en we zijn aangesloten bij de cao Zoetwaren. Ook bieden wij jou:

 • Een fijne werkomgeving in ons moderne kantoor in Oosterhout;
 • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid binnen je functie en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen (ook in salaris);
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 extra dagen bij te kopen;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. collectieve verzekeringen, winstdeling en een goed pensioen.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

De ideale kandidaat is een fijne teamspeler en is in staat om zelfstandig te werken. Ben jij kritisch en werk je nauwkeurig? Herken jij jezelf ook in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je bent in het bezit van minimaal een HBO diploma in de richting van Voedingsmiddelentechnologie, Voeding en Diëtetiek, Food & Business of een soortgelijke opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie (in de food is een pré);
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Beheers je ook Duits dan is dat een pré.


Enjoy the team!

Denk je dat wij bij elkaar passen? We ontvangen graag je motivatie en cv. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Jeanine via werken@merba.com.

Details

Op locatie
 • Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maand
Kwaliteit

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Op locatie
 • Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maand
Kwaliteit