Overslaan naar content

Jouw sollicitatie

Ik heb gesolliciteerd! En nu?

Hier lees je wat je kunt verwachten als je gesolliciteerd hebt. Afhankelijk van de functie waarvoor je hebt gesolliciteerd kan de procedure afwijken.

Stap 1. Sollicitatie

Stap 2. Online Speeddate

Stap 3. Meeloopdag

Stap 4. Contractvoorstel

Wat gebeurt er met je sollicitatie? Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of je uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op ons kantoor in Oosterhout. Soms doen we een eerste kennismaking in de vorm van een online speeddate. Voor deze kennismaking vragen wij je om je goed voor te bereiden. We willen jou graag leren kennen en zijn benieuwd waarom je graag bij Merba wilt komen werken. De speeddate duurt maximaal 20 minuten.  

Hoe ziet de verdere procedure er uit? Na de speeddate wordt je uitgenodigd voor een kennismaking op ons kantoor in Oosterhout. Afhankelijk van de functie maakt een meeloopdag met je toekomstige collega’s ook deel uit van de procedure.

En wat volgt hierna? Ben je nog steeds enthousiast? Dan krijg je telefonisch het goede nieuws. Vervolgens ontvang je per e-mail een contractvoorstel. Hierna heten we je van harte welkom. Leuk dat je Merba komt versterken!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over werken bij Merba of over de sollicitatieprocedure?