Overslaan naar content

Kantoor

Kanto

Achter de schermen van onze succesvolle fabriek zorgen we er samen met de afdelingen Supply Chain, Master Data, Commercie, Inkoop, ICT en HR voor dat onze klanten tevreden zijn. Maar ook dat onze medewerkers veilig en met plezier kunnen werken en Merba verder kan groeien. Waar jouw ambities ook liggen, hier vind je zeker een uitdaging die bij jou past.

Collega aan het woord

Elena

HR Specialist Afdeling HRM

Elena heeft de opleiding Toepaste Psychologie gevolgd. Tijdens haar stage en minor kwam zij erachter dat ze het bedrijfskundige aspect van de psychologie het leukste vindt. Daarom koos zij voor HR. “Ik vind het fijn om er voor mijn collega’s te zijn zodat zij uiteindelijk ook met meer plezier naar hun werk gaan.”

Elena werkt inmiddels al een jaar als HR Specialist op de afdeling HR met twee andere gezellige collega’s. ‘’Ik ben eigenlijk geen zoetekauw maar als de kletsmajoors of spritsen in de koffiecorner staan pik ik er altijd wel eentje mee’’.

Hoe ziet je werkdag eruit?

‘’Wanneer ik rond half 9 binnenloop word ik altijd vrolijk begroet door onze receptioniste Franca, dit is een goed begin van de dag. Ik zet mijn eten in de koelkast, pak een kopje thee en loop naar mijn werkplek. Ik check mijn agenda en de mailbox. Terwijl ik lag te slapen hebben mijn collega’s een nachtdienst gedraaid en zijn er wellicht dingen gebeurd die mijn aandacht nodig hebben."

Elena houdt zich in haar rol vooral bezig met het helpen leren en ontwikkelen van onze medewerkers én met recruitment. De kans is dus groot dat je met Elena aan tafel zit tijdens jouw eerste sollicitatie gesprek bij Merba.

“Ik vind het erg belangrijk om in verbinding te blijven met mijn collega’s. Af en toe doe ik dan ook een rondje in de fabriek om mijn gezicht te laten zien” Daarnaast luncht Elena dagelijks met haar collega’s van de HR-afdeling in de grote kantine waar alle collega’s van de productie en logistiek ook pauze houden. “Natuurlijk zijn we daar ook voor de soep van de dag” zegt Elena lachend. “Maar vooral lunchen we hier omdat dit het voor onze collega’s makkelijk maakt om ons even een snelle vraag te stellen.”

Wat maakt Merba als werkgever speciaal?

Elena geeft aan dat ze het erg prettig vindt dat het kantoor vast zit aan de fabriek. “Hierdoor heb je echt veel meer verbinding met de medewerkers. De medewerkers weten ook waar wij zitten en de deur staat altijd open voor vragen. Merba is een innovatief bedrijf en staat open staat voor nieuwe ideeën en veranderingen. Het is een gedreven organisatie en dit past goed bij mij past als persoon. Er is een hands on mentaliteit, mijn collega’s en ik zijn bereid hard te werken en er hangt een fijne sfeer.’’