Overslaan naar content

Procesmanager

 • Oosterhout, Noord-Brabant
€ 3.190 - € 4.600 per maandProductie

Functieomschrijving

Koekjes bakken, dat is wat wij bij Merba al meer dan 100 jaar doen! Ons Koninklijk familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste industriële koekjesfabrieken van Europa. Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten we zeker dat je ons kent! Want het maakt niet uit waar je bent in de wereld. De kans is groot dat je onze koekjes in de winkel tegenkomt. In een 3 ploegendienst met 260 vaste medewerkers en gemiddeld 100 flexwerkers produceren wij een groot assortiment koekjes, met ca. 80 verschillende recepten verpakt in ruim 800 verschillende verpakkingen. Wij leveren onze koekjes aan bijna alle grote – wereldwijd opererende – retailers zoals de Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Lidl, Casino, Carrefour en Walmart.

Onze state-of-the-art fabriek, waarin een hoge mate van innovatieve technologieën worden toegepast, nog beter, slimmer en efficiënter laten draaien. Dat is waar wij ons met het verbeterteam, in samenwerking met alle Merba collega’s, dagelijks voor inzetten. Ter versterking van dit team, zoeken we een Continu Verbeter Manager. Ben jij toe aan je volgende stap en zie jij het als een uitdaging om maximale output te realiseren met minimale verspilling? Welkom in de toekomst van productie, welkom bij Koninklijke Banketbakkerij Merba.


Wat je doet om continue verbeteringen door te voeren om onze productieprocessen efficiënter, betrouwbaarder en veiliger te maken.

 • Je analyseert onze processen en kijkt waar het beter kan.
 • Je leidt verbeterprojecten van begin tot eind.
 • Je speelt een belangrijke rol bij het in gebruik nemen van nieuwe apparatuur. Je vormt hierbij de schakel tussen het projectteam vanuit de techniek dat zorgt voor de installatie en het productieteam dat dagelijks met deze apparatuur moet gaan werken.
 • Je traint medewerkers en helpt met het creëren van een cultuur waarin we het elke dag weer een stukje beter willen doen.
 • Je ontwikkelt onze digitale dashboarden verder zodat we precies weten wat er in de fabriek gebeurt en we onze fabriek nog beter kunnen besturen.
 • Je helpt mee met het implementeren van nieuwe software.


Merba blijft innoveren, altijd met het oog op het leveren van de beste producten aan onze klanten en het creëren van een productieomgeving die de norm stelt in de foodbranche. Als Procesmanager speel je een belangrijke rol in de continue verbetering van onze productieprocessen. Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en begeleiden van verbeteringen in onze productieprocessen, vanaf de conceptfase tot aan de implementatie en nazorg. Jij weet dat afwijkingen in processen nooit alleen worden opgelost. Daarom zoek je de samenwerking op met collega’s binnen en over afdelingen in de hele organisatie. Je ontwikkelt standaarden en 1-puntslessen om verbeteringen te implementeren en te borgen en traint je collega’s hierin. Je bekijkt op kritische wijze de beschikbare data, breidt de vastlegging van data uit en werkt dashboards uit binnen de productie. Bij installatie van nieuwe apparatuur ben je actief betrokken en je werkt mee om nieuwe softwareoplossingen te bedenken en te implementeren. Onze platte organisatiestructuur biedt veel ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën en initiatieven worden erg gewaardeerd. Samen creëren we een continu verbetercultuur!


Wat bieden we jou?

Een goed salaris van € 3.190 - € 4.600. We zijn aangesloten bij de cao Zoetwaren. Ook bieden wij jou:

 • Een fijne werkomgeving in ons moderne kantoor en hightech fabriek in Oosterhout;
 • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid binnen je functie en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen (ook in salaris);
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 extra dagen bij te kopen;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. collectieve verzekeringen, winstdeling en een goed pensioen.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe Procesmanager?

De ideale kandidaat geniet van dagelijkse interactie met collega's. Je pakt grote projecten aan met een flexibele instelling en weet de juiste stakeholders bij elkaar te brengen. Herken jij jezelf ook in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je hebt een afgeronde HBO / WO- opleiding (bij voorkeur technische bedrijfskunde);
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring met het valideren, implementeren en onderhouden van verbeteringen in processen en systemen;
 • Je bent bekend met de gangbare verbetermethodieken (Lean, Six Sigma, Kaizen);
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met automatiseringstechniek;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.


Enjoy the team!

Denk je dat wij bij elkaar passen? We ontvangen graag je motivatie en cv. Heb je vragen over de inhoud van de functie of de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met Jeanine, HR Adviseur a.i. via werken@merba.com.

Details

Op locatie
 • Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.190 - € 4.600 per maand
Productie

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Op locatie
 • Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.190 - € 4.600 per maand
Productie