Overslaan naar content

Facilitair Medewerker

Oosterhout, Noord-Brabant€ 2.590 - € 3.035 per maandFacilitair onderhoudsteam

Functieomschrijving

Koekjes bakken, dat is wat wij bij Merba al meer dan 100 jaar doen! Ons Koninklijk familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste industriële koekjesfabrieken van Europa. Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten we zeker dat je ons kent! Want het maakt niet uit waar je bent in de wereld. De kans is groot dat je onze koekjes in de winkel tegenkomt. In een 3 ploegendienst met 260 vaste medewerkers en gemiddeld 100 flexwerkers produceren wij een groot assortiment koekjes, met ca. 80 verschillende recepten verpakt in ruim 800 verschillende verpakkingen. Wij leveren onze koekjes aan bijna alle grote – wereldwijd opererende – retailers zoals de Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Lidl, Casino, Carrefour en Walmart. Ben jij handig en op zoek naar afwisseling, verantwoordelijkheid en het aanpakken van diverse facilitaire uitdagingen? Dan is dit jouw kans om ons team te versterken als Facilitair Medewerker!


De functie

Als Facilitair Medewerker vorm je samen met een collega een dynamisch duo. Jullie zijn verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ons gehele bedrijfsterrein, zowel in de fabriek als daarbuiten. Geen dag is hetzelfde! Zelfstandig en in teamverband pak je verschillende onderhouds-, schoonmaak- en reparatiewerkzaamheden op. Van het repareren van een schade, het monteren van een binnengekomen bestelling tot het begeleiden van een externe partij bij onderhoudswerkzaamheden. Een keer in de twee weken coördineer je de weekendschoonmaak. Jij stuurt het vaste team van 10 uitzendkrachten aan en werkt mee om te zorgen dat de productie maandag weer zorgeloos kan starten.


Wat bieden wij?

Een goed salaris (€ 2.590 - € 3.035) en we zijn aangesloten bij de cao Zoetwaren. Ook bieden wij jou:

  • Een afwisselende functie in een moderne werkomgeving;
  • Een vaste aanstelling voor 36 uur per week in dagdienst;
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 extra dagen bij te kopen;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals weekendtoeslag, een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen en een goed pensioen.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Herken jij jezelf in onderstaande vereisten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau;
  • Je bent handig en creatief in het bedenken van (technische) oplossingen;
  • Je kunt werken met een hoogwerker en heftruck, of bent bereid hiervoor certificaten te halen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (minimaal B1), zowel mondeling als schriftelijk.

Enjoy the team!

Denk je dat wij bij elkaar passen? We ontvangen graag je motivatie en cv. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Jeanine via werken@merba.com.

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.590 - € 3.035 per maand
Facilitair onderhoudsteam

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.590 - € 3.035 per maand
Facilitair onderhoudsteam