Privacy beleid 

Banketbakkerij Merba vindt het belangrijk om zorgvuldig met jouw persoonsgegevens en sollicitatie om te gaan en om je daar goed over te informeren. Op deze pagina lees je wat wij doen om je persoonlijke gegevens te beschermen.

Dit privacy beleid is ook van toepassing op onze doelgerichte content, met inbegrip van online advertenties van onze vacatures, die je kunt zien op websites, platforms en toepassingen van derden (‘Sites van derden’) op basis van je online activiteiten. Deze sites van derden kunnen hun eigen privacy beleid en voorwaarden hebben. We raden je aan om die te lezen voordat je deze sites van derden gebruikt.

We kunnen dit privacy beleid van tijd tot tijd wijzigen door de bijgewerkte versie van het privacy beleid hier te plaatsen. We raden je aan het privacy beleid regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven.

Wat zijn persoonsgegevens?

Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot jou als persoon. Bijvoorbeeld jouw naam, huisadres of e-mailadres. Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) vind je meer informatie over de definitie van persoonsgegevens.

Persoonsgegevens van sollicitanten

Als je solliciteert op een vacature bij Banketbakkerij Merba dan verwerken wij jouw persoonsgegevens om de gehele sollicitatieprocedure te faciliteren op grond van onze gerechtvaardigde belangen bij werving. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor het doel waarvoor de gegevens gevraagd zijn. Banketbakkerij Merba heeft regelmatig vacatures voor soortgelijke functies. Daarom bewaren wij de persoonsgegevens die je instuurt tot 180 dagen (6 maanden) na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Wil je dit liever niet? En heb je bezwaar hiertegen? Geef dit dan aan via werken@merba.com.

De volgende persoonsgegevens kunnen worden verwerkt voor de sollicitatieprocedure:

  • Alle persoonsgegevens die je verstrekt via ons sollicitatieformulier, waaronder, maar niet beperkt tot:
    • Volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer, foto, begeleidende brief, cv, LinkedIn-profiel, Indeed-profiel en op welke functie je hebt gesolliciteerd. 
  • Statussen, notities en planning met betrekking tot je sollicitatie
  • E-mailcommunicatie

Jouw persoonsgegevens moeten door Indeed worden verwerkt om de functionaliteiten 'Solliciteren bij Indeed' mogelijk te maken. Indeed kan cookies gebruiken. Je kunt hun privacy beleid vinden op de volgende website:

https://www.indeed.com/legal

Persoonsgegevens van bezoekers van werkenbijmerba.com

Wij gebruiken je persoonsgegevens om:

  • Meer te weten te komen over het gedrag van de bezoekers van onze carrièrewebsite om ons wervingsproces en deze website te verbeteren; 
  • Het verbeteren en monitoren van de prestaties van deze website; 
  • En het genereren van geanonimiseerde gegevens die we delen met onze partners. 

Alle verwerking van persoonsgegevens van bezoekers van carrièrewebsites is gebaseerd op ons legitieme belang om werving te vergemakkelijken.  We verwerken de volgende persoonsgegevens van bezoekers van carrièrewebsites:

  • IP-adresverzoeken van en naar jouw apparaat;
  • Verzonden van en naar jouw apparaat Bronwebsite (we gebruiken een cookie om dit bij te houden);
  • Gedrag op onze website.

Jouw persoonlijke gegevens worden ook door Indeed verwerkt op pagina's waar we een knop weergeven om 'Solliciteer bij Indeed', zelfs als je die functionaliteit niet gebruikt. Indeed kan cookies gebruiken. Het privacy beleid van Indeed is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door Indeed: https://www.indeed.com/legal   

Cookies

Banketbakkerij Merba maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies en soortgelijke technieken, ook van derden, om je relevante advertenties te tonen, ook buiten het www.werkenbijmerba.com  domein, om je een optimale bezoekerservaring te bieden en om de dienstverlening van Banketbakkerij Merba en derden te analyseren en te verbeteren. Onze advertentie-, analyse- en sociale mediapartners hebben toegang tot jouw gebruik van onze site. Door op accepteren te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.

Gebruik van Wonderkind ‘s diensten

We maken gebruik van de diensten van Wonderkind, een technologiebedrijf dat talent vindt voor bedrijven door middel van kunstmatige intelligentie. Wonderkind gebruikt cookies om relevante vacatures aan je te tonen. Meer informatie over het gebruik van cookies door Wonderkind en hoe Wonderkind jouw persoonsgegevens verwerkt, lees je op https://wonderkind.com/privacy-statement-technology.

Cookies van derden

  • .facebook.com | Dit domein is eigendom van Facebook. Deze cookies worden gebruikt om gerichte advertenties aan te bieden aan zijn gebruikers wanneer ze zijn ingelogd op de diensten van Facebook. Het biedt ook gedragsgerichte advertenties op andere websites, vergelijkbaar met de meeste toegewijde online marketingbedrijven. Het is niet direct gekoppeld aan individuele Facebook-gebruikers. Ze worden ook gebruikt om te helpen met beveiliging en verdachte inlogactiviteiten, vooral rond de detectie van bots die toegang proberen te krijgen tot de service. | datr, x-src, fr, lu, locale | 60 dagen
  • .google.com | Dit domein is eigendom van Google Inc. Hoewel Google vooral bekend staat als zoekmachine, biedt het bedrijf een divers aanbod aan producten en diensten. Google gebruikt de gegevens die van de meeste van deze services zijn verzameld om de interesses van internetgebruikers te profileren en Wonderkind in staat te stellen gebruikers relevante vacatures te tonen. Dit zijn veelgebruikte Google-cookies, die in verschillende van hun services worden gebruikt. Ze slaan gebruikersvoorkeuren op en kunnen worden gebruikt om advertenties op Google-zoekopdrachten te personaliseren en om een Google-gebruikersaccount en de meest recente inlogtijd te verifiëren. | APISID, SSID, NID, PREF, SID, SAPISID, HSID | 60 dagen

Je kunt hun privacy beleid vinden op de volgende websites:

https://www.facebook.com/privacy/explanation

https://policies.google.com/privacy

Verzoeken of vragen

Als je jouw gegevens wilt inzien, laten corrigeren of verwijderen, dan kun je een verzoek bij ons indienen door een e-mail te sturen naar werken@merba.com. Ook voor overige vragen rond privacy en jouw sollicitatie kun je hier terecht.

Gegevens van de verwerkingsverantwoordelijke

Banketbakkerij Merba B.V. is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens volgens wet- en regelgeving. Het adres van Banketbakkerij Merba B.V. is: Wilhelminakanaal Noord 2, 4902 VR Oosterhout. 

Klachten

Wij adviseren om eerst contact met ons op te nemen via werken@merba.com als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Maar je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit.