Werkvoorbereider Technische Dienst

Functieomschrijving

Het eerste wat je opvalt als je onze hightech fabriek binnenstapt zijn de intelligente AGV-oplossingen, robots en de 450 meter lange productielijnen. Merba blijft continue innoveren, waardoor er veel werk is om alle processen in goede banen te leiden. 
Ter uitbreiding van onze technische dienst zijn wij op zoek naar een koersvaste en gedreven Werkvoorbereider die energie krijgt van plannen, organiseren, communiceren, administreren en structureren. Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf dat internationaal actief is? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

In deze veelzijdige rol als Werkvoorbereider ben je dé onmisbare schakel om de Technische Dienst optimaal te laten presteren. Jij wordt de rechterhand van onze tweekoppige leiding Technische Dienst. Jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van technische projecten en onderhoudswerkzaamheden. Je plant en prioriteert de uit te voeren activiteiten en organiseert de onderhoudswerkzaamheden. Dankzij jou zijn altijd de juiste utilities en onderdelen aanwezig en wordt de voorraad goed bijgehouden in het systeem.

Naast de dagelijkse werkzaamheden rondom planning en magazijnbeheer zet jij je in om jouw werkzaamheden structureel naar een hoger niveau te brengen. De eerste projecten die jij gaat oppakken om dit te realiseren zijn het bijhouden en het gebruiken van het preventief onderhoudssysteem en het opzetten van een technisch magazijn en een meerjaren onderhoudsplan. Natuurlijk hoef je dit niet allemaal alleen te doen maar jij neemt wel de leidende rol om dit voor elkaar te krijgen en te begeleiden. Een greep uit jouw activiteiten:

 • Het bewaken van de leveringen;
 • Zorgen voor terugkoppeling richting monteurs betreft de levering van onderdelen;
 • Het bijhouden van machine documentatie op de server;
 • Beheren van documentatie van levering nieuwe machines;
 • Beheren van elektrische tekeningpakketten in elektrakasten;
 • Back-up software beheren;
 • Storingsanalyse maken en daarop preventief het maintenance plan op aanpassen;
 • Actie opvolgen die voorkomen uit glasaudits.

Jij beschikt over een sterke persoonlijkheid, daadkracht en organisatietalent. In combinatie met jouw technisch inzicht en visie op onderhoud ben je in staat om samen met een gemotiveerd en kundig team de Technische Dienst efficiënt te laten draaien.


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in één van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.689 - € 3.946), afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Je werkt in dagdienst van maandag t/m vrijdag. Ook bieden wij jou:

 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een vaste aanstelling voor 40 uur per week;
 • Een uitdagende functie die je met veel vrijheid naar eigen inzicht gaat invullen;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen en een goed pensioen.

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Weet jij van aanpakken en vind jij het een uitdaging om mee te werken om ons machinepark naar een nog hoger niveau te brengen? En herken jij jezelf ook in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek;
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als geschrift) en spreekt minimaal basis Duits;
 • Je werkt planmatig en gestructureerd en hebt een goede beheersing van administratieve processen.


Over Merba

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m² industriële bakkerij van Merba in Oosterhout. Merba produceert koekjes voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. Wij doen dit in ons moderne hightech productiepark in Oosterhout met geavanceerde machinerie. In de fabriek worden de koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending.


Wil je bij Merba komen werken?

Vul je contactgegevens in en wij nemen snel contact met je op. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jasmijn of Irma via 06-25777975.