Vacature logistiek hef- en reachtruckchauffeur

Functieomschrijving

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m² industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. De operators van Merba werken in het moderne hightech productiepark met geavanceerde machinerie en produceren koekjes voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. Deze koekjes worden gebakken en verpakt, De gewikkelde pallets komen terecht op de logistieke afdeling, we hebben zowel stellingmagazijnen als 2 grote hallen automatisch magazijn. Vanuit deze magazijnen worden de pallets klaargezet voor verzending. Daarnaast zorgt onze logistieke afdeling voor intern transport van bijvoorbeeld verpakkingsmaterialen. Voor deze afdeling zijn wij opzoek naar nieuwe collega’s. Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf die internationaal actief is én de lekkerste koeken maakt? Lees dan snel verder!


Zo komt jouw dag eruit te zien!

Je start je dag lekker vroeg. De werkdag begint om 06:00 en om 5:55 ben jij met je logistieke coördinator aan het bespreken welke taken je gaat uitvoeren. Je werkt in een team van 8 tot 9 personen die allemaal wisselende taken uitvoeren. De ene dag sta je in het magazijn voor de verpakkingsmaterialen en zorg je dat de afdeling over de juiste materialen beschikt, de andere dag laad je containers, de volgende dag zorg je dat de orders vanuit het volautomatische magazijn klaar staan. Daarnaast kom je veel in contact met chauffeurs die de klantenorders komen laden. Er is lekker veel afwisseling in je werkzaamheden!

Na al het harde werken, is het tijd voor pauze. In de kantine van Merba staan de broodjes en warme soep op je te wachten.

Jij bent natuurlijk op de hoogte van alle kwaliteitseisen en certificaten die Merba hanteert , terug op de werkvloer controleer je of de pallets op de juiste wijze worden ingeladen. Is er iets niet goed? Geen paniek. De logistiek coördinator is er in dit geval om je te helpen. Omdat je de hele dag bezig bent, vliegt de tijd en voor je het weet is het 14:00. Om 14:00 uur geef je een korte overdracht aan je opvolger over de bijzonderheden van je shift en vanaf dit moment kan je weer lekker gaan genieten van je dag!

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij blijven ontwikkelen? En herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je bent service gericht, nauwkeurig, flexibel, stressbestendig en in staat om zelfstandig te werken;
 • Je hebt MBO 3 werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in een magazijn/expeditie en met het rijden op hef- en reachtruck (incl een geldig certificaat)
 • Je bent bereid om te werken in een 3-ploegensysteem (06:00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00);
 • Ervaring binnen de food, chemie of farmaceutische industrie is een pré (geen must);
 • Je beheerst de Nederlandse taal (minimaal) op A2 niveau;
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 50 km rondom Oosterhout.


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! De salarismogelijkheden zijn gunstig, (€ 2.660 - € 3.146 voor 36 uur incl. 20% ploegentoeslag) afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Ook bieden wij jou:

 • Lekkere koekjes;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen, goed pensioen en ploegentoeslag;
 • Een functie in een internationale werkomgeving;
 • Een actieve Personeelsvereniging.


Wil je bij Merba komen werken?

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met LinkedIn of Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Admir Kaltak, via 06-25777975.