Technisch Facilitair Medewerker

Omschrijving

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m² industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. In onze fabriek worden ambachtelijke koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen.
Wij zijn op zoek naar versterking voor ons facilitair onderhoudsteam. Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf die internationaal actief is? Lees dan snel verder! 


De functie
Als Facilitair Medewerker voer je zelfstandig (in een team van 2 personen) alle voorkomende schoonmaak- en (technische) onderhoudswerkzaamheden uit. Deze werkzaamheden zijn op het gehele bedrijfsterrein, zowel binnen als buiten en zowel in de fabriek als daarbuiten. 
In deze functie zorg je voor een veilige en schone werkomgeving. Je werkt mee om de hightech machines, uit ons moderne productiepark, te monteren en demonteren. Je bent niet bang om vies te worden zodat de machines en ruimten schoon worden achtergelaten. 
Deze functie is voor 36 uur met werkdagen van 07.30 – 15.30 uur, waarbij 1 dag op zaterdag of zondag valt in verband met de weekendschoonmaak. In het weekend worden taken uitgevoerd die niet tijdens de productie kunnen worden gedaan. Jij stuurt het vaste team van uitzendkrachten aan en werkt mee om te zorgen dat de productie maandag weer zorgeloos kan starten. 
De ideale kandidaat weet heel goed prioriteiten te stellen en durft verantwoordelijkheid te nemen. Collega’s kunnen altijd bij jou terecht als er iets gerepareerd of geregeld moet worden.


Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! Ook bieden wij jou:
  • Lekkere koekjes;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals weekendtoeslag, winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen en een goed pensioen; 
  • Een afwisselende functie in een internationale werkomgeving in een collegiaal team.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben je op zoek naar een baan met verantwoordelijkheden en afwisselende werkzaamheden? En herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

  • Je hebt MBO denk- en werkniveau; 
  • Je hebt technische kennis en inzicht;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met zelfstandig uitvoeren van schoonmaakwerk;  
  • Je kunt werken met een hoogwerker en heftruck, of bent bereid hiervoor certificaten te halen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (minimaal B1), zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent flexibel ten aanzien van werktijden in het geval van calamiteiten. 

Wil je bij Merba komen werken?

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met LinkedIn of Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jeanine Ubink, via 06-25777975.