Teamleider Productie

Functieomschrijving

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 vierkante meter industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. Merba produceert koekjes voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. Wij doen dit in ons moderne hightech productiepark in Oosterhout met geavanceerde machinerie. In de fabriek worden de koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending. Onze medewerkers zijn een sterk en cruciaal element in Merba’s productie, waar innovatie en automatisering centraal staan. Ter uitbereiding van onze fabriek zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamleider die toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière. Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf dat internationaal actief is? Lees dan snel verder!  


Wat ga je doen?

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor onze afdeling 'deegmakerij', vanaf de grondstoffen ontvangst tot gereed deeg voor de productielijnen. Binnen deze afdeling valt ook de productie van chocolade 'drops en chuncks' op basis van vloeibare chocolade. 

 In deze rol coördineer je de dagelijkse activiteiten en geef je leiding aan een team van 10-15 collega's, zowel allround medewerkers als operators op jouw afdeling. Met jouw ervaring als leidinggevende en enthousiasme weet jij het beste in jouw team naar boven te halen. Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van de medewerkers in jouw team, waar nodig in overleg met de ploegchef. Jij zorgt er voor dat het team sterk staat en allround inzetbaar is. 

Merba stelt hoge eisen aan (voedsel)veiligheid, kwaliteit en efficiency. Jij bewaakt onze kwaliteitseisen, normen en planning en draagt zorg dat jouw team de afgesproken werkwijzen naleeft


Je bent elke dag bezig om het proces nog beter te laten verlopen. Waar nodig werk je hiervoor samen met onze verbetermanager: Je signaleert knelpunten, doet probleem analyses en draagt actief bij aan verbeter ideeën om onze productieprocessen te optimaliseren en de efficiency en kwaliteit te verbeteren. 


Wat bieden wij jou? 

Je komt te werken in een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! De salarismogelijkheden zijn gunstig, afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Ook bieden wij jou:

  • Lekkere koekjes;
  • Na 1 jaar een contract voor onbepaalde tijd;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen, goed pensioen en 20% ploegentoeslag;
  • Een mooi salaris: € 2808 - € 3730 voor 36 uur incl. 20% ploegentoeslag
  • Een afwisselende functie in een internationale werkomgeving; Voertalen Nederlands en Engels
  • Ontwikkelingsmogelijkheden om je leidinggevende capaciteiten nog verder te ontwikkelen;

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe collega? 

Durf jij eerlijke feedback te geven en vind jij het een uitdaging om het beste in je team naar boven te halen? Ben je ambitieus en wil je onze afdeling Deegmakerij naar een hoger niveau tillen? En herken jij jezelf ook in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

  • Je bent communicatief sterk, technisch onderlegd, analytisch, stressbestendig en kunt goed omgaan met mensen;
  • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring in een leidinggevende rol binnen een productieomgeving;
  • Je bent bereid om te werken in een 3-ploegensysteem (05:45-14:00 / 13:45-22:00 / 21:45-06:00).

Wil je bij Merba komen werken?

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee.  Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jasmijn of Admir via 06-25777975.


Voor Recruiters: wij werven onze kandidaten graag zelf. Mochten we hierbij hulp nodig hebben dan benaderen wij jullie graag zelf!