Storings- en onderhoudsmonteur

Functieomschrijving

Het eerste wat je opvalt als je onze hightech fabriek binnenstapt zijn de intelligente AGV-oplossingen, robots en de 450 meter lange productielijnen. Omdat Merba continu blijft innoveren werk je met de nieuwste technologieën in de foodbranche. Meer dan genoeg uitdaging voor jou als monteur.

Ter uitbreiding van onze technische dienst zijn wij op zoek naar (Senior) Monteurs met een aantal jaar ervaring die toe zijn aan een nieuwe stap in hun technische carrière.


De functie

Als (Senior) Storings- en onderhoudsmonteur ben je op elektrotechnisch en mechanisch gebied verantwoordelijk voor het beheer van de installaties, machines, en de meet- en regelsystemen op de verschillende afdelingen. Onze productieprocessen worden volledig MES aangestuurd.

Het team dat jij gaat versterken bestaat uit nog 2 allround monteurs en een leerling monteur. In deze rol kun je een belangrijke bijdrage leveren in het begeleiden van onze leerling monteur en het overdragen van jouw ruime technische kennis.

Je verricht zowel preventief als correctief onderhoud. Ook denk je mee over procesverbeteringen.

Bij Merba krijg je alle mogelijkheden om je verder te specialiseren door training en bijscholing. Zo kun je je specialiseren in bijvoorbeeld AGV's, robots, röntgenapparatuur, automatische kranen, automatisch magazijn, automatische palletizing, scanners en alle nieuwste technieken.

Omdat wij werken met state of the art techniek kom je complexe technische vraagstukken tegen. Samen met jouw collega’s van de technische dienst sta jij altijd klaar voor technische vragen en hulp aan onze productie.


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in één van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! De salarismogelijkheden zijn gunstig, afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Naast een uitdagende werksfeer en gezellige en behulpzame collega's bieden wij jou ook:

 • Volop de mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen in specialistische technieken ;
 • Een vaste aanstelling voor 36 uur per week;
 • 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 extra dagen bij te kopen;
 • Altijd de beste tools en eigen gereedschap naar keuze;
 • Een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Ieder jaar ontvang je een riante winstdelingsbonus;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen, een goed pensioen en betaalde overuren.

Over Merba

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m2 industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. Sinds 1920 produceren wij koekjes voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. In de fabriek worden de koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending. Onze medewerkers zijn een sterk en cruciaal element in Merba’s productie, waar innovatie en automatisering centraal staan. Als Storings- en onderhoudsmonteur is ons moderne hightech productiepark met geavanceerde machinerie jouw werkgebied. Merba is in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot één van de grootste familie bedrijven in koekjesland. Wij bieden jou de mogelijkheid om mee te groeien!

Vereisten

Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf dat internationaal actief is?

Ben jij goed in het analyseren en oplossen van technische knelpunten en het uitvoeren van verbeteringen? En wil jij blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

 • Je hebt minimaal een afgeronde technische MBO niveau 3 opleiding richting elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde;
 • Jij hebt een positieve houding, eigenaarschap, betrokkenheid en weet van aanpakken;
 • Je hebt een aantal jaar ervaring met elektrotechnische werkzaamheden (eventueel aangevuld met mechanische ervaring);
 • Je bent goed in het analyseren en oplossen van technische knelpunten en het uitvoeren van verbeteringen;
 • Je bent bereid om te werken in een 3-ploegensysteem (06:00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00).


Wil je bij Merba komen werken?
Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met onze HR afdeling (Claire, Anke en Jasmijn), via 06-25777975.