Sr. Industrieel Programmeur / Software Engineer

Functieomschrijving

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m² industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. In onze fabriek worden ambachtelijke koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. Merba stelt hoge eisen aan kwaliteit, voedselveiligheid en maatschappelijke duurzaamheid. Onze medewerkers zijn een sterk en cruciaal element in Merba’s productie, waar innovatie en automatisering centraal staan.

Wij zijn per direct op zoek naar versterking voor ons IT team. Ben jij iemand die niet (meer) van project naar project wil gaan? En wil je de impact van jouw resultaten blijven volgen? Dan is dit jouw baan! 


De functie
Je gaat deel uitmaken van een klein IT team van 4 medewerkers. Als Software Engineer heb je een grote rol in de optimalisatie en uitbreiding van ons hightech productiepark. Bij Merba worden mens en machine integraal gecoördineerd door ons “Manufactoring Execution System”. Als Software Engineer werk je via een agile werkwijze mee aan uitdagende en vernieuwende industriële projecten om de processen in onze fabriek verder vorm te geven. Van het ontwerp, het programmeren tot de support tijdens de inbedrijfname. Binnen Merba ben je de enige programmeur en zorg je dus zowel voor het conceptuele ontwerp als voor de daadwerkelijke bouw hiervan. Je kunt hierbij terugvallen op de kennis en ervaring van onze samenwerkingspartner in industriële automatisering. Je staat er dus niet alleen voor! Omdat jij goed hebt nagedacht over de user interface zijn onze geautomatiseerde processen intuïtief te besturen. Je hebt een helder overzicht van de status en voortgang van een project en voelt je verantwoordelijk voor wat je bouwt.

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in één van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! De salarismogelijkheden zijn gunstig, afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Ook bieden wij jou:

  • Lekkere koekjes;
  • Een moderne werkplek
  • Flexibele werktijden;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen en een goed pensioen; 
  • Een afwisselende functie in een internationale werkomgeving en een gezellig team.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn opzoek naar een collega die kennis en ervaring mee brengt naar ons team en het prettig vindt om regie te nemen over de voortgang van het proces. Merba heeft een team met veel ervaring met automatiseren van een food-process, zij maken jou graag wegwijs!


De ideale kandidaat is gedreven, pro-actief, durft mee te denken, kan goed omgaan met een dynamische omgeving en stelt kritische vragen. Herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  
• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau; 
• Je hebt een goede kennis van HTML5, SQL/MySQL, C++ en C#;
• Je hebt een goed gevoel voor het aansturen van processen van zowel mens als machine;
• Je hebt 5 tot 10 jaar werkervaring als programmeur


Kom jij ons team versterken?
Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met LinkedIn of Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Claire en Jasmijn, via 06-25777975.