Overslaan naar content

QA Officer

Oosterhout, Noord-Brabant€ 3.000 - € 4.500 per maandKwaliteit

Functieomschrijving

Koekjes bakken, dat is wat wij bij Merba al meer dan 100 jaar doen! Ons Koninklijk familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste industriële koekjesfabrieken van Europa. Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten we zeker dat je ons kent! Want het maakt niet uit waar je bent in de wereld. De kans is groot dat je onze koekjes in de winkel tegenkomt. In een 3 ploegendienst met 260 vaste medewerkers en gemiddeld 100 flexwerkers produceren wij een groot assortiment koekjes, met ca. 80 verschillende recepten verpakt in ruim 800 verschillende verpakkingen. Wij leveren onze koekjes aan bijna alle grote – wereldwijd opererende – retailers zoals de Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Lidl, Casino, Carrefour en Walmart. Omdat één van onze QA Officers doorgroeit naar een andere functie binnen het bedrijf zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je wordt onderdeel van een team van 5 collega’s en wordt aangestuurd door de Kwaliteitsmanager. Werk jij secuur en voel je je fijn binnen een omgeving waar de dynamiek hoog is en waar je de ruimte krijgt om te groeien?


Wat je doet om onze specificaties te beheren en te optimaliseren:

 • Bijwerken van kwaliteitssystemen en klantportals met vereiste product specificaties en acties.
 • Beheer van specificaties in samenwerking met collega's.
 • Up-to-date houden van kennis over Merba's kwaliteitsbeleid, HACCP, en wettelijke eisen en normen.
 • Zorg dragen dat het kwaliteitshandboek voldoet aan regelgeving en protocollen.
 • Ondersteunen bij interne audits van het kwaliteitssysteem.


Als QA Officer ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van specificaties. Je zorgt ervoor dat de kwaliteitssystemen van Merba en de portals van onze klanten tijdig worden bijgewerkt met alle vereiste product specificaties en acties. Je kennis over het kwaliteitsbeleid van Merba, HACCP en waren wettelijke eisen en normen zijn altijd up-to-date. Met deze kennis zorg je dat ons kwaliteitshandboek voldoet aan de regelgeving en protocollen. Ook biedt je ondersteuning bij de interne audits van ons kwaliteitssysteem. Jij bent voor onze afdeling het aanspreekpunt voor klanten (consumenten en retailers) als zij kwaliteit gerelateerde vragen of klachten hebben over onze producten. Je weet de juiste aandacht te geven en komt met passende oplossingen bij problemen. Je stemt goed af met collega’s als er verder onderzoek nodig is. Verder ondersteun je collega’s en je manager bij diverse werkzaamheden op het gebied van kwaliteit. Je bent de backup van je directe collega en neemt haar taken waar bij afwezigheid. Onze platte bedrijfscultuur biedt ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën en initiatieven worden erg gewaardeerd. Heb je een interessegebied waar je jezelf verder in wil ontwikkelen? We bieden je daar alle ruimte voor!


Wat bieden wij jou?

Een goed salaris (€ 3.027 - € 3.9630) en we zijn aangesloten bij de cao Zoetwaren. Ook bieden wij jou:

 • Een fijne werkomgeving in ons moderne kantoor in Oosterhout;
 • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid binnen je functie en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen (ook in salaris);
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 extra dagen bij te kopen;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. collectieve verzekeringen, winstdeling en een goed pensioen.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

De ideale kandidaat is een fijne teamspeler en is in staat om zelfstandig te werken. Ben jij kritisch en werk je nauwkeurig? Herken jij jezelf ook in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je bent in het bezit van minimaal een HBO diploma in de richting van Voedingsmiddelentechnologie;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Beheers je ook Duits dan is dat een pré.


Enjoy the team!

Denk je dat wij bij elkaar passen? We ontvangen graag je motivatie en cv. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Jeanine via werken@merba.com.

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.000 - € 4.500 per maand
Kwaliteit

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.000 - € 4.500 per maand
Kwaliteit