QA Officer

Functieomschrijving

Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten we zeker dat je onze koekjes kent die veelal onder private label in de winkels liggen. In 2020 hebben wij het predicaat Koninklijk toegekend gekregen. Een kroon op het werk van ons familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar de lekkerste koekjes ontwikkelt, produceert en verpakt voor klanten over de hele wereld. We zijn enorm trots op onze 50.000 m² moderne, industriële bakkerij in Oosterhout. Onder onze Koninklijke status bouwen we dagelijks door aan onze moderne fabriek waarbij de afzet inmiddels is uitgebouw over 80 landen. In een 3 ploegendienst met 360 medewerkers produceren wij een groot assortiment aan koekjes. Merba is een innovatief bedrijf en met de nieuwste technieken koploper in automatisering. Ter uitbreiding van ons team van de Kwaliteitsdienst zijn we op zoek naar een QA Officer. Je wordt onderdeel van een team van 9 collega’s en wordt aangestuurd door de Manager QA. Werk jij secuur en voel je je fijn binnen een omgeving waar de dynamiek hoog is? En wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf dat internationaal actief is? Lees dan snel verder!


De functie

Als QA Officer speel je een belangrijke rol in de ondersteuning van onze kwaliteitsdienst. Je zorgt ervoor dat de kwaliteitssystemen van Merba en de portals van onze klanten tijdig worden bijgewerkt met alle vereiste product specificaties en acties. Omdat onze koekjes veelal onder het huismerk van de klanten in de winkels liggen heb je 80 recepten en meer dan 800 producten in beheer. De complexiteit en hoeveelheid maakt dat geen dag hetzelfde is.

Je kennis over het kwaliteitsbeleid van Merba, HACCP en waren wettelijke eisen en normen zijn altijd up-to-date. Met deze kennis zorg je dat ons kwaliteitshandboek voldoet aan de regelgeving en protocollen. Ook biedt je ondersteuning bij de interne audits van ons kwaliteitssysteem.

Jij bent voor onze afdeling het aanspreekpunt voor klanten (consumenten en retailers) als zij kwaliteit gerelateerde vragen of klachten hebben over onze producten. Je weet de juiste aandacht te geven en komt met passende oplossingen bij problemen. Je stemt goed af met collega’s als er verder onderzoek nodig is.

Verder ondersteun je collega’s en je manager bij diverse werkzaamheden op het gebied van kwaliteit. Onze platte bedrijfscultuur biedt ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën en initiatieven worden erg gewaardeerd. Heb je een interessegebied waar je jezelf verder in wil ontwikkelen? We bieden je daar alle ruimte voor!


Wat bieden wij jou?
De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.626 - € 3.488 voor 40 uur per week) en we zijn aangesloten bij de CAO Zoetwaren. Ook bieden wij jou:

  • Een fijne werkomgeving in ons moderne kantoor en productieomgeving in Oosterhout;
  • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid binnen je functie;
  • Deze functie is in dagdienst, waarbij je in overleg je werktijden mag indelen en je kunt kiezen voor een thuiswerkdag;
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 extra dagen bij te kopen;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. collectieve verzekeringen, winstdeling en een goed pensioen.

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

De ideale kandidaat is een fijne teamspeler en is in staat om zelfstandig te werken. Ben jij kritisch en werk je nauwkeurig? Herken jij jezelf ook in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je bent in het bezit van minimaal een HBO diploma, bij voorkeur in de richting van Voedingsmiddelentechnologie;
  • Je hebt 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar (24 uur is bespreekbaar);
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Beheers je ook Duits dan is dat een pré.

Ben je net afgestudeerd en wil je jezelf ontwikkelen binnen de food? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!


Enjoy the team!

Denk je dat wij bij elkaar passen? We ontvangen graag je motivatie en cv. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Jeanine Ubink, HR Adviseur via 06-25777975 of werken@merba.com.