Skip to content

Proces Operator

Oosterhout, Noord-Brabant€ 2.686 - € 3.177 per maandProductie

Functieomschrijving

Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten wij zeker dat je onze koekjes kent die veelal onder private label in de winkels liggen. In 2020 hebben wij het predicaat Koninklijk toegekend gekregen. Een kroon op het werk van ons familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar de lekkerste koekjes ontwikkelt, produceert en verpakt voor klanten over de hele wereld. We zijn enorm trots op onze 50.000 m² moderne, industriële bakkerij in Oosterhout. Onder onze Koninklijke status bouwen we dagelijks door aan onze moderne fabriek waarbij de afzet inmiddels is uitgebouw over 80 landen. In een 3 ploegendienst met 360 medewerkers produceren wij een groot assortiment aan koekjes. Merba is een innovatief bedrijf en is met de nieuwste technieken koploper in automatisering. Het eerste wat je opvalt als je onze hightech fabriek binnenstapt zijn de intelligente AGV-oplossingen, robots en de 450 meter lange productielijnen. Voor onze hightechfabriek zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die die ervaring hebben als Operator in een productieomgeving. Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf die internationaal actief is? Lees dan snel verder!  


De functie 

Als procesoperator bij Merba werk je aan het begin van het bakproces van onze koekjes op onze deegmakerij. Samen met je collega's zetten jullie je in om de dagproductie te behalen, onder leiding van jullie teamleider. Je wordt allround ingezet op verschillende posities binnen de productie. Vanaf het maken van het deeg, ontvangst van het deeg op de lijn tot het afgeven van het gebakken en gekoelde koekje aan de inpak. Je kunt ook ingezet worden voor grondstoffen verwerking of als operator chocoladedruppellijn en het maken van deeg voor onze bitterkoekjes. Je bent verantwoordelijk voor het afstellen, ombouwen van de machines en het schoonhouden van de werkplek.
Merba stelt hoge eisen aan voedselveiligheid en veiligheid op de werkvloer. Je bent goed op de hoogte van de afspraken om de voedselveiligheid en veiligheid te bewaken en leeft deze ook na. Je bent op de hoogte van alle kwaliteitseisen en certificeren die Merba hanteert. Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert de resultaten om de kwaliteitscontroles van onze producten te bewaken.

Bij gebreken of ongewoon functioneren van de apparatuur weet je deze te signaleren en op te lossen. Als het nodig is waarschuw je de technische dienst en lijnverantwoordelijke om de storing op te lossen.


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! We zijn aangesloten bij de cao Zoetwaren. De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.686 - € 3.177 voor 36 uur incl. 20% ploegentoeslag), afhankelijk van je niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Ook bieden wij jou:

  • Een vaste aanstelling voor 36 uur per week;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen en een goed pensioen;
  • Een afwisselende functie in een moderne werkomgeving;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben je en fijne teamspeler en weet je van aanpakken? En herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

  • Je hebt MBO 3 werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring als Proces Operator en kunt zelfstandig apparatuur ombouwen, instellen en bijsturen;
  • Je bent bereid om te werken in een 3-ploegensysteem (06:00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00);
  • Als je ervaring hebt binnen de voedingsmiddelenindustrie (of een omgeving waar vergelijkbare kwaliteitseisen gesteld worden) dan heb je een stapje voor.


Enjoy the team!

Denk je dat wij bij elkaar passen? We ontvangen graag je sollicitatie. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Elena helpt je graag verder, via 06-83904349 of werken@merba.com.


Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.686 - € 3.177 per maand
Productie

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.686 - € 3.177 per maand
Productie