Proces Operator

Functieomschrijving

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m² industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. De operators van Merba werken in het moderne hightech productiepark met geavanceerde machinerie en produceert koekjes voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. In de fabriek worden de koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending. Voor onze hightechfabriek zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die die ervaring hebben als Operator in een productieomgeving. Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf die internationaal actief is? Lees dan snel verder!  


Hoe ziet jouw vrijdag eruit? 

Deze week werk je in de ochtendploeg. Dit betekent dat je werkdag om 06:00 uur begint. Vroeg op en nog even een lekker kopje koffie in de bedrijfskantine voor de dienst start. Om 5:55 uur sta je op je werkplek om met je collega die naar huis gaat te bespreken wat de bijzonderheden van zijn dienst en de dienst daarvoor zijn geweest.   We hebben verschillende machines staan in de fabriek waarop je werkzaam kan zijn. Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject. Vanaf ontvangst van het deeg van de deegmakerij tot het afgeven van het gebakken en gekoelde koekje aan de inpak. Je kunt ook ingezet worden voor grondstoffen verwerking of als operator chocoladedruppellijn en het maken van deeg voor onze bitterkoekjes. 

Vandaag werk je zelfstandig aan een lijn die choc-chip koekjes produceert, in een team van 5 tot 12 personen, waarvan de meeste op de inpak afdeling werken. Je bent verantwoordelijk voor het afstellen, ombouwen en schoonhouden van jouw deel van de machines. Je zorgt voor het bijvullen van materialen en soms vraag je deze zelf ook aan bij de logistiek. Merba stelt hoge eisen aan voedselveiligheid. Je bent goed op de hoogte van de voedselveiligheidsafspraken en leeft deze ook na. Je bent op de hoogte van alle kwaliteitseisen en certificeren die Merba hanteert. Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert de resultaten om de kwaliteitscontroles van onze producten te bewaken, de registratie helpt op de lange termijn.  Net voor de pauze merk je dat het vochtpercentage van je koek iets is toegenomen, het is nog binnen de marge, dus geen paniek, maar wel iets om in de gaten te houden. Je maakt een notitie voor je collega uit de volgende ploeg. Tijd voor een pauze in de kantine,  de warme soep en broodjes staan al op je te wachten.  Omdat je vroeg bent begonnen, ben je om 14:00 uur klaar en kun je gaan genieten van je weekend!  


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.660 - € 3.140 voor 36 uur incl. 20% ploegentoeslag), afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Ook bieden wij jou:

  • Een vaste aanstelling voor 36 uur per week;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen en een goed pensioen;
  • Een afwisselende functie in een internationale werkomgeving;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij blijven ontwikkelen? En herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

  • Je hebt MBO 3 werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring als Proces Operator en kunt zelfstandig apparatuur ombouwen, instellen en bijsturen;
  • Je bent bereid om te werken in een 3-ploegensysteem (06:00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00);
  • Ervaring binnen de food is een pré (geen must).


Wil je bij Merba komen werken? 

Je kunt je interesse makkelijk kenbaar maken door je gegevens achter te laten of je aan te melden met Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Admir Kaltak, via 06-25777975.