Operator Verpakkingsafdeling

Omschrijving


De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m² industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. De operators van Merba werken in het moderne hightech productiepark met geavanceerde machinerie en produceert koekjes voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. In de fabriek worden de koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending. Onze medewerkers zijn een sterk en cruciaal element in Merba’s productie, waar innovatie en automatisering centraal staan. Voor onze hightechfabriek zijn wij op zoek naar Operators met ervaring in een productieomgeving. Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf die internationaal actief is? Lees dan snel verder! 


Hoe ziet jouw vrijdag eruit? 

Deze week werk je in de ochtendploeg. Dit betekent dat je werkdag om 06:00 uur begint. Vroeg uit bed en nog even een lekker kopje koffie in de bedrijfskantine voor de dienst start. Om 5:55 uur sta je op je werkplek om met je collega die naar huis gaat te bespreken wat de bijzonderheden van zijn dienst en de dienst daarvoor zijn geweest.  
Samen met jouw collega's van de inpak afdeling ben je verantwoordelijk voor het gehele inpaktraject. Je werkt in een team van 5 tot 12 personen, waarvan de meeste op de inpak afdeling werken. Als de koekjes zijn gebakken zijn ze klaar om verpakt te worden. Je kunt als Inpak Operator voor diverse werkzaamheden worden ingezet. Vandaag werk je bij een foliemachine en zorg je dat de koek in de juiste folie verpakt wordt. Je bent verantwoordelijk voor het afstellen en schoonhouden van jouw deel van de machines. Je zorgt voor het bijvullen van materialen en soms vraag je deze zelf ook aan bij de logistiek. Omdat Merba hoge eisen stelt aan voedselveiligheid ben je goed op de hoogte van de voedselveiligheidsafspraken en leeft deze ook na. Je bent ook op de hoogte van alle kwaliteitseisen en certificeren die Merba hanteert. 

Rond 10 uur is het tijd voor een pauze in de kantine. De warme soep en broodjes staan al op je te wachten in de bedrijfskantine. Na de pauze is het tijd om de folie te verwisselen. Je controleert de kwaliteit van de verpakkingen en stuurt waar nodig bij. 

Omdat je vroeg begonnen bent ben je om 14:00 uur klaar en kun je gaan genieten van je weekend!  

 

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.700 - € 3.000 voor 36 uur incl. 20% ploegentoeslag), afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Ook bieden wij jou:

  • Een vaste aanstelling voor 36 uur per week;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen en een goed pensioen;
  • Een afwisselende functie in een internationale werkomgeving;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.


Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

  • Je hebt MBO 3 werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring als Inpak Operator en kunt zelfstandig apparatuur ombouwen, instellen en bijsturen;
  • Je bent bereid om te werken in een 3-ploegensysteem (06:00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00).


Wil je bij Merba komen werken?
Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jeanine Ubink, via 06-25777975.