Monteur Technische Dienst

Omschrijving


Ter uitbreiding van onze technische dienst zijn wij op zoek naar allround monteurs. Ben jij toe aan een uitdagende nieuwe hightech werkomgeving en wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf die internationaal actief is? Lees dan snel verder!


De functie
Als Storings- en onderhoudsmonteur ben je op elektrotechnisch en/of mechanisch gebied verantwoordelijk voor het beheer van de installaties, de apparatuur, en de meet- en regelsystemen op de verschillende afdelingen. Omdat wij werken met state of the art techniek kom je complexe technische vraagstukken tegen. Het oplossen van deze complexe elektrische en/of mechanische storingen is de uitdaging waar jij naar op zoek bent. 

Samen met jouw collega’s (3-4 per ploeg) van de technische dienst staan jullie altijd klaar voor technische vragen en hulp aan onze productie. Je verricht zowel preventief als correctief onderhoud. Ook denk je mee aan procesverbeteringen. Omdat Merba continu blijft innoveren werk je met de nieuwste technologieën in de foodbranche. 


Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.800 - € 4.150 voor 36 uur incl. 20% ploegentoeslag), afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Ook bieden wij jou:

  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden met ruimte voor trainingen en opleidingen op het gebied van techniek;
  • Een vaste aanstelling voor 36 uur per week;
  • Altijd de beste tools en eigen gereedschap naar keuze;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen en een goed pensioen.


Over Merba
De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m2 industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. Wij produceren hier koekjes voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. In de fabriek worden de koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending. Als Storings- en onderhoudsmonteur is ons moderne hightech productiepark met geavanceerde machinerie jouw werkgebied.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?
Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij blijven ontwikkelen? En herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

  • Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met elektrotechnische, mechanische of pneumatische werkzaamheden (of een combinatie van deze specialismes);
  • Je bent goed in het analyseren en oplossen van technische knelpunten en het uitvoeren van verbeteringen;
  • Ervaring binnen de food is een pré (geen must);
  • Je bent bereid om te werken in een 3-ploegensysteem (06:00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00).


Wil je bij Merba komen werken?
Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jeanine Ubink, via 06-25777975.