Monteur in opleiding (BBL)

Functieomschrijving

Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten we zeker dat je onze koekjes kent! Je ziet onze koekjes veelal onder het huismerk in de winkels liggen. In 2020 hebben wij het predicaat Koninklijk toegekend gekregen. Een kroon op het werk van ons familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar de lekkerste koekjes ontwikkelt, produceert en verpakt voor klanten over de hele wereld. Onder onze Koninklijke status bouwen we met 360 collega’s dagelijks door aan onze moderne fabriek. We zijn enorm trots op onze 50.000 m² moderne, industriële bakkerij in Oosterhout (tussen Breda en Tilburg). Merba is een innovatief bedrijf en is met de nieuwste technieken koploper in automatisering. Het eerste wat je opvalt als je onze hightech fabriek binnenstapt zijn de intelligente AGV-oplossingen, robots en de 450 meter lange productielijnen. Merba blijft continue innoveren, waardoor je hier elke dag werkt met de nieuwste technologieën in de foodbranche. Meer dan genoeg uitdaging voor jou! We bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via een BLL leertraject tot allround technisch monteur.

Het leertraject

Op kosten van Merba volg je een MBO 3 of 4 opleiding in de richting van Mechatronica of Technicus Engineering én je ontvangt ook nog eens een volwaardig salaris. Gedurende je opleiding werk je 4 dagen per week en doe je ruime ervaring op. Eén dag in de week ga je naar school om je praktijkkennis met de theorie te versterken. Je wordt intensief begeleid en je leert je kennis in de praktijk toe te passen. Tijdens het leertraject krijg je steeds meer verantwoordelijkheid voor het beheer van de installaties, de apparatuur, en de meet- en regelsystemen op de verschillende afdelingen. Samen met je collega’s van de technische dienst staan jullie altijd klaar voor technische vragen en hulp aan onze productie. Je verricht zowel preventief als correctief onderhoud en denkt mee om procesverbeteringen door te voeren. Omdat onze productieomgeving is ingericht met state-of-the-art machines, robots en install aties kom je complexe technische vraagstukken tegen. Daarom is het van belang dat je gedreven bent om minimaal MBO niveau 4 te behalen. Het team dat jij gaat versterken bestaat uit 3 allround senior Storings - en onderhoudsmonteurs, zij delen graag hun ruime kennis met jou. Na het behalen van je MBO 4 diploma ontvang je een vast contract en een salarisverhoging.

Wat bieden wij jou?

Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! Naast een uitdagende werksfeer en gezellige en behulpzame collega's bieden wij jou ook:

  • Een volwaardig salaris (€ 2.800 - € 3.750 o.b.v. 36 uur incl. 20% ploegentoeslag);
  • Wij betalen je opleiding, jij gaat naar school in eigen tijd en zet je voor 100% in;
  • Altijd de beste tools en eigen gereedschap naar keuze;
  • Ook na je opleiding volop ontwikkelings - en doorgroeimogelijkheden met ruimte voor trainingen en opleidingen op het gebied van techniek;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen en een goed pensioen.

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe collega?
Wil je monteur worden en jezelf blijven ontwikkelen? En herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je hebt technisch inzicht en bent proactief en analytisch sterk;
  • Je bent gemotiveerd om een MBO 3 en/of MBO 4 diploma Mechatronica of Technicus Engineering te halen;
  • Je bent bereid om te werken in een 3-ploegensysteem.


Wil je bij Merba komen werken?

Vertel ons waarom je denkt dat we bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Jeanine en Elena van HR helpen je graag verder, via 06 -25777975 of werken@merba.com.