Monteur in opleiding (BBL)

Omschrijving

 

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 vierkante meter industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. Onze storings- en onderhoudsmonteurs werken in ons moderne hightech productiepark met geavanceerde machinerie. Wij produceren hier koekjes voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. In de fabriek worden de koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending. Onze medewerkers zijn een sterk en cruciaal element in Merba’s productie, waar innovatie en automatisering centraal staan. 

Voor onze hightech fabriek zijn wij op zoek naar technisch talent. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot allround technisch topmonteur of als specialist in elektrotechniek, mechanica of pneumatiek. Zowel een leerwerkplek BBL als een uitdagende startersfunctie behoren tot de mogelijkheden.

Vereisten

Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf dat internationaal actief is?
Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij blijven ontwikkelen? En herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

  • Je bent gedreven, proactief en analytisch sterk;
  • Je volgt een MBO 4 opleiding op het gebied van techniek;
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 50 km rondom Oosterhout.  

Wil je bij Merba komen werken?

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met LinkedIn of Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jeanine Ubink, via 06-25777975.