Monteur

Omschrijving

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 vierkante meter industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. De operators van Merba werken in het moderne hightech productiepark met geavanceerde machinerie en produceert koekjes voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. In de fabriek worden de koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending. Onze medewerkers zijn een sterk en cruciaal element in Merba’s productie, waar innovatie en automatisering centraal staan. Voor onze hightechfabriek zijn wij op zoek naar een (allround) technische topmonteur. Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf die internationaal actief is? Lees dan snel verder!  


De functie

Als storings- /onderhoudsmonteur ben je op elektrotechnisch en/of mechanisch gebied verantwoordelijk voor het beheer van de installaties, de apparatuur, en de meet- en regelsystemen op de verschillende afdelingen. Je verricht zowel preventief als correctief onderhoud en denkt proactief mee in het doen van procesverbeteringen. Je bent niet alleen aan het sleutelen. Door de geavanceerde techniek ben je ook veel bezig met het inregelen van kennis op je laptop. Complexe elektrische of mechanische storingen zijn de uitdagingen waar jij naar op zoek bent. Omdat Merba continu blijft innoveren werk je met de nieuwste technologieën in de foodbranche. Samen met jouw collega’s van de technische dienst staan jullie altijd klaar voor technische vragen en hulp aan onze productie. Hier krijg je een hoop dankbaarheid voor terug en help je onze organisatie naar een nóg hoger niveau.


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! De salarismogelijkheden zijn gunstig, afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Ook bieden wij jou:

 • Lekkere koekjes;
 • Na 1 jaar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen, goed pensioen en ploegentoeslag;
 • Een afwisselende functie in een internationale werkomgeving;
 • Een actieve Personeelsvereniging.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij een technisch ambassadeur en wil jij blijven ontwikkelen? En herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

 • Je bent gedreven, proactief en analytisch sterk;
 • Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met elektrotechnische, mechanische of pneumatische werkzaamheden (of een combinatie van deze specialismes) ;
 • Je bent goed in het analyseren en oplossen van technische knelpunten en het uitvoeren van verbeteringen
 • Ervaring binnen de food is een pré (geen must);
 • Je bent bereid om te werken in een 3-ploegensysteem (06:00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00).

Wil je bij Merba komen werken?

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met LinkedIn of Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jeanine Ubink, via 06-25777975.