Medewerker Kantine & Schoonmaak (2 dagen)

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan een stralend schone omgeving voor jouw collega’s? En vind je het daarnaast leuk om kantine diensten te draaien zodat jouw collega’s heerlijk van hun lunch kunnen genieten? Dan zoeken wij jou!

De lekkerste chocolate chip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m² industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout.

Ter uitbreiding van ons facilitaire team zijn we op zoek een enthousiaste nieuwe collega met ervaring in schoonmaakwerkzaamheden.

Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf dat internationaal actief is? Lees dan snel verder!


De functie

Als medewerker kantine & schoonmaak draag je zorg voor een schone (werk)omgeving op kantoor en in de kantine. Je hebt gevoel voor hygiëne en zorgt ervoor dat alles er spik en span uit ziet waardoor er in een schone omgeving gewerkt en gepauzeerd kan worden. Ook denk jij mee over hoe we het hygiëneniveau kunnen blijven verbeteren.

Naast de schoonmaakwerkzaamheden op kantoor zorg jij er ook voor dat de beschikbaarheid van dranken en etenswaren in de bedrijfskantine door jouw inzet helemaal op orde is en dat alles op tijd wordt bijgevuld. Jij bent servicegericht, werkt graag zelfstandig en bent een echte aanpakker.

Jouw vaste diensten zijn op maandag en donderdag van 14.00 tot 22.00 uur (14,4 uur) het is regelmatig mogelijk om extra te werken als collega’s vakantie hebben. Voor jouw vaste diensten krijg je 19% ploegentoeslag. Wanneer je een dienst overneemt krijg je toeslag zoals bepaald in de CAO.


Functievereisten

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in één van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. De salarismogelijkheden zijn gunstig, een salaris van 867,60 – 1026,40 voor 2 dagen per week, (2.169 - € 2.566 fulltimesalaris), afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden en ervaring. Naast een uitdagende werksfeer en gezellige en behulpzame collega's bieden wij jou ook:

  • Ploegentoeslag tijdens middagdiensten van 19%;
  • Ruime ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
  • 10 vakantiedagen (o.b.v. 2 dagen) en de mogelijkheid om 4 extra dagen bij te kopen;
  • Ieder jaar ontvang je een winstdelingsbonus;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen en een goed pensioen.

Ben jij onze nieuwe collega?

De ideale kandidaat heeft gevoel voor hygiëne, wil graag zorgdragen voor een schone werkomgeving voor collega’s, vind het niet erg om op onregelmatige tijden te werken en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Je hebt ervaring met schoonmaakwerkzaamheden
  • Je bent servicegericht
  • Je kan goed zelfstandig werken
  • Je gaat steeds weer voor een stralend resultaat

Over Merba

Wereldwijd levert Merba hoge volumes cookies met behoudt van flexibiliteit gezien de diverse productspecificaties. Het fabriceren van hoogwaardige producten, veelal onder private label, is haalbaar door het state of the art technologisch productieproces. Het eerste wat je opvalt als je onze hightech fabriek in Oosterhout binnenstapt zijn de intelligente AGV-oplossingen, robots en de 450 meter lange productielijnen. Met een omzet van 100 mio plus en met een weekproductie van 750 ton is Merba in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot één van de grootste familie bedrijven in koekjesland. Wij bieden jou de mogelijkheid om mee te groeien!

Wil je bij Merba komen werken?

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jasmijn of Claire, via 06-25777975.