Maintenance Technicus

Omschrijving

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 vierkante meter industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. Onze storings- en onderhoudsmonteurs werken in ons moderne hightech productiepark met geavanceerde machinerie. Wij produceren hier koekjes voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. In de fabriek worden de koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending. Onze medewerkers zijn een sterk en cruciaal element in Merba’s productie, waar innovatie en automatisering centraal staan. Voor onze hightech fabriek zijn wij op zoek naar allround technische topmonteurs. Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf die internationaal actief is? Lees dan snel verder!  


De functie
Als Maintenance Technicus ben je op elektrotechnisch en mechanisch gebied verantwoordelijk voor het beheer van de installaties, de apparatuur, en de meet- en regelsystemen op de verschillende afdelingen. Je verricht zowel preventief als correctief onderhoud en denkt proactief mee in het doen van procesverbeteringen.  


Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! De salarismogelijkheden zijn gunstig, afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Ook bieden wij jou:

 • Lekkere koekjes;
 • Na 1 jaar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen, goed pensioen en ploegentoeslag;
 • Een afwisselende functie in een internationale werkomgeving;
 • Een actieve Personeelsvereniging. 

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?
Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij blijven ontwikkelen? En herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

 • Je bent gedreven, proactief en analytisch sterk;
 • Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met zowel elektrotechnische, mechanische als pneumatische werkzaamheden;
 • Je bent goed in het analyseren en oplossen van technische knelpunten en het uitvoeren van verbeteringen;
 • Ervaring binnen de food, chemie of farmaceutische industrie is een pré (geen must);
 • Je bent bereid om te werken in een 3-ploegensysteem (06:00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00).

Wil je bij Merba komen werken?

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met LinkedIn of Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jeanine Ubink, via 06-25777975.