Maintenance Coördinator

Functieomschrijving

Een koekjesfabriek, hoe technisch uitdagend is dat? Daarin willen wij je graag verrassen! 

Onze hightech fabriek staat vol met de modernste technische snufjes, zoals AGV-oplossingen, meerdere soorten verpakkings- en inpakrobots en de 450 meter lange productielijnen. Merba blijft continue innoveren, waardoor er veel werk is om alle processen in goede banen te leiden.  Kijk vooral naar de filmpjes om een beeld te krijgen van onze fabriek: https://werkenbijmerba.com/#section-106099 
Ter uitbreiding van onze technische dienst zijn wij op zoek naar een Maintenance Coördinator die energie krijgt van plannen, organiseren, communiceren, administreren en structureren. Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf dat internationaal actief is? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

In deze veelzijdige rol als Maintenance coördinator ben je dé onmisbare schakel om de Technische Dienst optimaal te laten presteren.
Onze technische dienst is opgedeeld in twee afdelingen: 'Storing & Onderhoud' en 'Projecten'.
Jij wordt de rechterhand van onze TD Manager, die de afdeling Storing & Onderhoud aanstuurt. Dit team bestaat daarnaast uit een technisch specialist (dagdienst) en 12 storing- en onderhoudsmonteurs in drie-ploegendienst. 


Jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en structurering onderhoudswerkzaamheden. Je plant en prioriteert de uit te voeren activiteiten en organiseert de onderhoudswerkzaamheden. Dankzij jou zijn altijd de juiste onderdelen aanwezig en wordt de voorraad goed bijgehouden in het systeem.  Door de dynamiek die onze fabriek en de 3-ploegen organisatie met zich mee brengt heb je elke dag weer nieuwe uitdagende vraagstukken. Hoe goed je het ook hebt voorbereid, soms gaat het toch nét even anders, zie jij de uitdaging om het ook dan weer voor elkaar te krijgen, dan is dit jouw baan! 

Naast de dagelijkse werkzaamheden rondom planning en magazijnbeheer zet jij je in om onze technische dienst structureel naar een hoger niveau te brengen. Hierbij kun je aan de slag met het bijhouden en het gebruiken van het nieuw in te zetten preventief onderhoudssysteem, het opzetten van een technisch magazijn en een meerjaren-onderhoudsplan. Natuurlijk hoef je dit niet allemaal alleen te doen maar jij neemt wel de leidende rol om dit voor elkaar te krijgen en te begeleiden. Een greep uit jouw activiteiten:

 • Onderhoudsfrequentie van machines bepalen en vastleggen in het onderhoudsplan
 • Begeleiden/plannen van onderhoud in eigen beheer en door externe onderhoudspartijen
 • Inspectie aan installaties plannen, thermografisch onderzoek laten uitvoeren
 • Het bewaken van de leveringen en deze informatie terugkoppelen aan monteurs. 
 • Het bijhouden van machine documentatie op de server incl verwerking bij levering nieuwe machines
 • Beheren van elektrische tekeningpakketten in elektrakasten;
 • Acties inplannen die voortkomen uit externe- en interne audits

Jij beschikt over een sterke persoonlijkheid, daadkracht en organisatietalent. In combinatie met jouw technisch inzicht en visie op onderhoud ben je in staat om samen met een gemotiveerd en kundig team de Technische Dienst zo effectief mogelijk te maken.


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in één van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.748 - € 4.032), afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Je werkt in dagdienst van maandag t/m vrijdag. Ook bieden wij jou:

 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een vaste aanstelling voor 40 uur per week; Flexibele uren in dagdienst. 
 • Een uitdagende functie die je met veel vrijheid naar eigen inzicht gaat invullen;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen en een goed pensioen.

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Weet jij van aanpakken en vind jij het een uitdaging om mee te werken om ons machinepark naar een nog hoger niveau te brengen? En herken jij jezelf ook in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau; Heb je een Associate Degree of HBO opleiding? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek; dit kan zowel als WTB'er maar ook mechatronica. 
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als geschrift) en spreekt minimaal basis Duits;
 • Je werkt planmatig en gestructureerd en hebt een goede beheersing van administratieve processen.


Over Merba

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m² industriële bakkerij van Merba in Oosterhout. Merba produceert koekjes voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. Wij doen dit in ons moderne hightech productiepark in Oosterhout met geavanceerde machinerie. In de fabriek worden de koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending.


Wil je bij Merba komen werken?

Vul je contactgegevens in en wij nemen snel contact met je op. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jasmijn via 06-25777975.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.