Skip to content

Logistiek Medewerker (3 ploegen)

Oosterhout, Noord-Brabant€ 2.484 - € 2.911 per maandLogistiek

Functieomschrijving

Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten we zeker dat je onze koekjes kent! Je ziet onze koekjes veelal onder het huismerk in de winkels liggen. In 2020 hebben wij het predicaat Koninklijk toegekend gekregen. Een kroon op het werk van ons familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar de lekkerste koekjes ontwikkelt, produceert en verpakt voor klanten over de hele wereld. Onder onze Koninklijke status bouwen we met 360 collega’s dagelijks door aan onze moderne fabriek. We zijn enorm trots op onze 50.000 m² moderne, industriële bakkerij in Oosterhout (tussen Breda en Tilburg). Merba is een innovatief bedrijf en is met de nieuwste technieken koploper in automatisering. Het eerste wat je opvalt als je onze hightech fabriek binnenstapt zijn de intelligente AGV-oplossingen, robots en de 450 meter lange productielijnen. We zijn op zoek naar een logistiek medewerker die als hef- en reachtruckchauffeur ons logistieke team komt versterken. Wil je werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf die internationaal actief is? Lees dan snel verder!


De functie

Als logistiek medewerker bij Merba heb je een hele afwisselende baan. We hebben een geautomatiseerd magazijn voor 10.000 pallets en nog 5.000 pallets opslag in onze overige magazijnen. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag en levering van alle verpakkingsmaterialen en gereed product. Je zorgt dat productie op het juiste moment de benodigde verpakkingsmaterialen krijgt aangeleverd. Daarnaast zorg je voor de logistieke afhandeling van verzending naar onze klanten.

Geen dag is hetzelfde! De ene dag is het magazijn waar de verpakkingsmaterialen zijn opgeslagen je werkgebied. De andere dag ben je verantwoordelijk voor het laden van de containers en de volgende dag maak je de orders vanuit het volautomatische magazijn gereed. In deze functie heb je veel contact met je collega’s van verschillende afdelingen binnen de productie en de chauffeurs die de klantenorders komen laden. Merba stelt hoge eisen aan voedselveiligheid en veiligheid op de werkvloer. Je bent goed op de hoogte van de afspraken en bewaakt en leeft deze ook na. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt aan het einde van de dienst voor een heldere overdracht. Het team bestaat uit 8 directe collega’s en wordt aangestuurd door een logistiek coördinator.

Jij bent de laatste schakel tot onze klanten. Het is dus belangrijk dat je ervoor zorgt dat onze pallets netjes en onbeschadigd geladen worden en voorzien worden van de juiste vervoersdocumenten.


Wat bieden wij jou?

Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! We zijn aangesloten bij de cao Zoetwaren. De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.484,00 - € 2.911,00 voor 36 uur incl. 20% ploegentoeslag). Ook bieden wij jou:

  • Een zeer uitdagende baan in een moderne productieomgeving in Oosterhout;
  • Een vaste aanstelling voor 36 uur per week in een 3 ploegendienst;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen en een goed pensioen.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij servicegericht, stressbestendig en vind je rijden op een hef-reachtruck het leukste wat er is? En herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je hebt MBO 3 werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van een geldig hef- en reachtruck certificaat;
  • Je hebt ervaring met het werken in een magazijn/expeditie;
  • Als je ervaring hebt binnen de voedingsmiddelenindustrie (of een omgeving waar vergelijkbare kwaliteitseisen gesteld worden) dan heb je een stapje voor;
  • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

Kom jij ons team versterken?

Denk je dat wij bij elkaar passen? We ontvangen graag je sollicitatie. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Elena van HR helpt je graag verder via 06-83904349 of werken@merba.com.

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.484 - € 2.911 per maand
Logistiek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.484 - € 2.911 per maand
Logistiek