Logistiek Coördinator

Omschrijving

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 vierkante meter industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. Merba produceert koekjes voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. Wij doen dit in ons moderne hightech productiepark in Oosterhout met geavanceerde machinerie. In de fabriek worden de koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending. Onze medewerkers zijn een sterk en cruciaal element in Merba’s productie, waar innovatie en automatisering centraal staan. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Logistiek Coördinator die toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière. Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf die internationaal actief is? Lees dan snel verder! 

 

Wat ga je doen?

Als Logistiek Coördinator zorg je dat de dagelijkse activiteiten rondom de logistieke processen in het magazijn en de expeditie efficiënt verlopen. Dit doe je niet alleen. Samen met jouw (ploeg)team van 8 logistiek medewerkers zorgen jullie voor een adequate ontvangst, opslag en intern transport van verpakkingsmateriaal, intern transport, opslag en verlading van gereed product conform de verladingsdocumenten en voor adequate verzameling en afvoer van bijproduct en alle vaste afvalstromen.

In deze rol werk je nauw samen met productie, inkoop, verkoop binnendienst en bij bijzonderheden met de kwaliteitsdienst. Je wordt direct aangestuurd door de ploegchef, die voor de gehele locatie verantwoordelijk is in de shift. Met jouw enthousiasme en gedrevenheid weet jij het beste in jouw team naar boven te halen. Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van de medewerkers in jouw team, waar nodig in overleg met de ploegchef. Ook adviseer je de ploegchef aangaande promotie en reprimandes.

Merba stelt hoge eisen aan (voedsel)veiligheid, kwaliteit en efficiency. Jij bewaakt onze kwaliteitseisen, normen en planning en draagt zorg dat jouw team de afgesproken werkwijzen naleeft. Je signaleert knelpunten en draagt actief bij om onze logistieke processen te optimaliseren en de efficiency en kwaliteit te verbeteren. 


Wat bieden wij jou? 

Je komt te werken in een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! De salarismogelijkheden zijn gunstig, afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Ook bieden wij jou:

 • Lekkere koekjes;
 • Na 1 jaar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen, goed pensioen en ploegentoeslag;
 • Een afwisselende functie in een internationale werkomgeving;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden om je leidinggevende capaciteiten nog verder te ontwikkelen;
 • Een actieve Personeelsvereniging. 

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega? 

Weet jij van aanpakken en vind jij het een uitdaging om het beste in je team naar boven te halen? En herken jij jezelf ook in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

 • Je bent communicatief sterk, service gericht en stressbestendig;
 • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent in het bezit van een heftruck en reachtruck certificaat;
 • Je bent bereid om te werken in een 3-ploegensysteem (05:45-14:00 / 13:45-22:00 / 21:45-06:00);
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift) en spreekt minimaal basis Engels;
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 50 km rondom Oosterhout.  

Wil je bij Merba komen werken? 

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met LinkedIn of Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jeanine Ubink, via 06-25777975