Skip to content

Lijnverantwoordelijke Deegmakerij

Oosterhout, Noord-Brabant€ 2.513 - € 3.322 per maandProductie

Functieomschrijving

Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten we zeker dat je onze koekjes kent die veelal onder private label in de winkels liggen. Koninklijke Merba is een innovatief bedrijf en met de nieuwste technieken koploper in automatisering. Wij zijn op zoek naar een teamleider met sterke affiniteit met techniek en de voedselindustrie. Wil jij in goede samenwerking het beste resultaat realiseren? Lees dan snel verder!


De functie

Als Lijnverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van je team op de deegmakerij. Het team bestaat uit ongeveer 16 procesoperators, medewerkers productie en ovenisten. Jouw werkgebied begint bij het grondstofmagazijn, via de druppellijn naar de deegmakerij en eindigt wanneer het deeg de oven in gaat. Binnen dit gebied weet jij het overzicht te bewaken, durf je vooruit te denken en in te grijpen daar waar nodig is.

Merba stelt hoge eisen aan (voedsel)veiligheid, kwaliteit en efficiency. Je bewaakt onze kwaliteitseisen, normen en planning en zorgt ervoor dat het team de afgesproken werkwijzen naleeft om de afgesproken rendementen te behalen. Je stimuleert je teamleden om in goede samenwerking het beste resultaat te realiseren en zoekt steeds naar verbeteringen in onze processen. Indien nodig help je een handje mee, verhelp je kleine technische storingen en assisteer je bij het ombouwen. Aan het einde van je dienst zorg je voor een goede overdracht aan de volgende ploeg en licht je eventuele bijzonderheden toe.

Je kent je mensen door en door, weet hen te motiveren en staat voor ze klaar. Met jouw enthousiasme weet je het beste in het team naar boven te halen. Je staat stevig in je schoenen en als het nodig is durf je eerlijke feedback te geven.

Je ondersteunt de Teammanager voor een optimale bezetting van de deegmakerij en de duurzame inzetbaarheid en juiste kennisopbouw van je team. Onze bedrijfscultuur biedt ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën en initiatieven die bijdragen aan een sociaal, gezond en veilig werkklimaat worden erg gewaardeerd. Je wordt aangestuurd door de Output Manager en krijgt leiding van de Teammanager. 


Wat bieden we jou?

Binnen een fijne werkomgeving in onze moderne productieomgeving in Oosterhout krijg je de ruimte om je leidinggevende capaciteiten nog verder te ontwikkelen. Ook bieden wij jou:

 • €2.513,00 - €3.322,00 per maand;
 • 20% ploegentoeslag per maand (€502,6 - €664,4);
 • Cao Zoetwaren;
 • 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 extra dagen bij te kopen;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen, winstdeling, reiskostenvergoeding, betaalde overuren en een goed pensioen.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Herken je jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring binnen een industriële productie in een leidinggevende positie en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt kennis en ervaring van/met (het) Manufacturing Execution System (MES);
 • Je bent resultaatgericht gedreven, analytisch en weet andere te motiveren vanuit teamgevoel;
 • Je hebt ervaring met werken in een 3-ploegensysteem;
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels.


Meer over Merba

In 2020 hebben wij het predicaat Koninklijk toegekend gekregen. Een kroon op het werk van ons familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar de lekkerste koekjes ontwikkelt, produceert en verpakt voor klanten over de hele wereld. We zijn enorm trots op onze 50.000 m² moderne, industriële bakkerij in Oosterhout. Onder onze Koninklijke status bouwen we dagelijks door aan onze moderne fabriek waarbij de afzet inmiddels is uitgebouw over 80 landen. In een 3 ploegendienst met 360 medewerkers produceren wij een groot assortiment aan koekjes.


Enjoy the team!

Denk je dat wij bij elkaar passen? We ontvangen graag je sollicitatie. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Elena helpt je graag verder, via 06-83904349 of werken@merba.com.


Voor Recruiters: wij werven onze nieuwe collega’s zelf. Mochten we hierbij hulp nodig hebben dan weten we jullie te vinden.

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.513 - € 3.322 per maand
Productie

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.513 - € 3.322 per maand
Productie