Junior Productie Planner

Functieomschrijving

De lekkerste chocolate chip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m² industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout.

Ter uitbreiding van ons Supply Chain team zijn we op zoek naar een Junior Productie Planner met enige ervaring in een logistieke functie. Ben jij toe aan de volgende stap? En wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf dat internationaal actief is? Lees dan snel verder!


De functie 

Als Junior Productie Planner wordt je aangestuurd door de Supply Chain Manager en werk je nauw samen met jouw collega Productie Planner. Jullie zijn verantwoordelijk voor het maken van een productieplanning die zo efficiënt mogelijk voorziet in onze klantbehoefte. Hierbij maak je optimaal gebruik van onze productie locatie. Met jouw sterk organisatorische talent behoud je het overzicht van de klantbehoefte, beschikbaarheid van productielijnen, grondstoffen, personeelsplanning en levertijd (en tht). Met jouw service en klantgerichte instelling weet je makkelijk bij te sturen als de planning moet worden bijgesteld. Ook verricht je ondersteunende taken rondom de productieplanning, zoals transport planningen, voorraadbeheer, pallet administratie en transfers naar externe magazijnen. Doordat je nauw contact houdt met jouw collega's van customer service en inkoop ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in één van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.500 -  € 3.500), afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Naast een uitdagende werksfeer en gezellige en behulpzame collega's bieden wij jou ook:

  • Ruime ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 extra dagen bij te kopen;
  • Ieder jaar ontvang je een riante winstdelingsbonus;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen en een goed pensioen.


Over Merba

Wereldwijd levert Merba hoge volumes koek en weet de organisatie de flexibiliteit te behouden gezien de diverse productspecificaties. Het fabriceren van hoogwaardige producten, veelal onder private label, is haalbaar door het state of the art technologisch productieproces. Het eerste wat je opvalt als je onze hightech fabriek in Oosterhout binnenstapt zijn de intelligente AGV-oplossingen, robots en de 450 meter lange productielijnen. Met een omzet van 100 MIO plus en met een weekproductie van 750 ton is Merba in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot één van de grootste familie bedrijven in koekjesland. Wij bieden jou de mogelijkheid om mee te groeien!

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

De ideale kandidaat neemt van nature initiatief, kan goed omgaan met werkdruk en is analytisch sterk. Herken jij jezelf ook in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je bent in het bezit van minimaal een HBO diploma op het gebied van supply chain of logistiek;
  • Je hebt 0-3 jaar ervaring in een logistieke functie;
  • Je hebt goede kennis van MS Office en ERP;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk en hebt basiskennis van de Duitse taal.

Wil je bij Merba komen werken?

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jeanine Ubink, via 06-25777975.