Inside Sales

Functieomschrijving

De lekkerste chocolate chip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m² industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout.

Ter uitbreiding van ons Supply Chain team zijn we op zoek een enthousiaste nieuwe collega met HBO niveau, waarbij 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie een pré is. 

Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf dat internationaal actief is? Lees dan snel verder!


De functie 

Op de afdeling Inside Sales ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze business to business klanten. Je hebt contacten met verschillende grote supermarktketens en distributeurs van onze producten. Je zorgt voor order intake en order opvolging voor onze  klanten wereldwijd, zodat zij optimaal tevreden zijn! Je wordt aangestuurd door onze Supply Chain manager en je werkt in een team van twee personen op deze afdeling. Daarbij werk je regelmatig samen met onze sales agenten die voor hun eigen regio lokaal de verkoop van onze producten verzorgen. 

Jouw sterke communicatieve en administratieve skills zorgen er voor dat alle klantvragen worden beantwoord en alle wensen goed zijn vastgelegd. Je bent in staat om onze klanten per telefoon of mail te woord te staan in het Nederlands, Engels en Duits (Frans is een pré). Doordat je nauw contact houdt met jouw collega's van Productieplanning en Inkoop ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.


's Morgens begin je met het beantwoorden van je mail, want in de andere tijdzones is er natuurlijk hard doorgewerkt! Je verwerkt de klantvragen die binnen zijn gekomen. Daarna ga je aan de slag met de douane documenten voor een containerzending en schakel je met je collega's van Logistiek over het laden van orders. Na je gezellige lunch met collega's pak je de factuur controle op, zodat je collega's van Finance hier mee verder kunnen. Voor je naar huis gaat schakel je met je collega's van Masterdata over een order op een nieuw artikel, zodat die afwikkeling ook weer vloeiend gaat verlopen. Je kunt snel schakelen tussen de diverse vragen en telefoontjes die je de gedurende de dag krijgt en je bent goed in staat om prioriteiten te stellen.


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in één van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.544 -  € 3.379), afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Naast een uitdagende werksfeer en gezellige en behulpzame collega's bieden wij jou ook:

  • Ruime ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 extra dagen bij te kopen;
  • Ieder jaar ontvang je een winstdelingsbonus;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen en een goed pensioen.

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

De ideale kandidaat neemt van nature initiatief, kan goed omgaan met werkdruk en is administratief sterk. Je houdt ervan dat geen dag hetzelfde is en krijgt energie van schakelen met veel verschillende partijenHerken jij jezelf ook in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


  • Je bent in het bezit van minimaal een HBO diploma op het gebied van Supply Chain of Commercie.
  • Je hebt 0-3 jaar werkervaring binnen FMCG, bij voorkeur in een soortgelijke functie.
  • Je hebt goede kennis van MS Office en ERP.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal en Duitse taal, Frans en Spaans is een pré. 
  • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week.

Over Merba

Wereldwijd levert Merba hoge volumes cookies met behoudt van flexibiliteit gezien de diverse productspecificaties. Het fabriceren van hoogwaardige producten, veelal onder private label, is haalbaar door het state of the art technologisch productieproces. Het eerste wat je opvalt als je onze hightech fabriek in Oosterhout binnenstapt zijn de intelligente AGV-oplossingen, robots en de 450 meter lange productielijnen. Met een omzet van 100 mio plus en met een weekproductie van 750 ton is Merba in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot één van de grootste familie bedrijven in koekjesland. Wij bieden jou de mogelijkheid om mee te groeien!


Wil je bij Merba komen werken?

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jasmijn of Claire, via 06-25777975.