Skip to content

HR stage

Oosterhout, Noord-BrabantHR

Functieomschrijving

Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten wij zeker dat je onze koekjes kent die veelal onder private label in de winkels liggen. In 2020 hebben wij het predicaat Koninklijk toegekend gekregen. Een kroon op het werk van ons familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar de lekkerste koekjes ontwikkelt, produceert en verpakt voor klanten over de hele wereld. We zijn enorm trots op onze 50.000 m² moderne, industriële bakkerij in Oosterhout. Onder onze Koninklijke status bouwen we dagelijks door aan onze moderne fabriek waarbij de afzet inmiddels is uitgebouw over 80 landen. In een 3 ploegendienst met 360 medewerkers produceren wij een groot assortiment aan koekjes. Merba is een innovatief bedrijf en is met de nieuwste technieken koploper in automatisering. Wil jij ruime HR-werkervaring opdoen in je derdejaars stage bij één van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland? Per september 2022 bieden wij een uitdagende stageplaats aan op onze HR afdeling.

De stage

Je komt te werken in een gedreven team bestaande uit een HR adviseur, HR medewerker en HR manager. Wij houden van hard werken en veel lachen! Tijdens je stageperiode nemen wij je op als volwaardig teamlid en geven je de ruimte om je te ontwikkelen. Je draait volledig mee binnen onze afdeling waarbij je de HR adviseur en HR medewerker ondersteund bij de dagelijkse werkzaamheden en lopende projecten. Je gaat administratieve en operationele werkzaamheden oppakken die horen bij de in- door- en uitstroom van medewerkers en neemt actief deel aan de HR overleggen.

Er zijn dit jaar diverse HR projecten opgestart waar je op tactisch niveau gaat meedenken en meewerken. Inbreng van nieuwe ideeën en initiatieven worden hierbij erg gewaardeerd!

Gedurende je stage ga je steeds meer vaardigheden eigen maken en meer verantwoordelijkheden krijgen. Je wordt hierbij begeleid en gecoacht door onze HR adviseur.

Heb je een specifiek interessegebied? Of wil je je juist breed ontwikkelen? In overleg bepalen we aan het begin van je stage hoe we hier vorm aan geven.

Wat bieden we jou?

Naast een uitdagende werksfeer en gezellige en behulpzame collega's bieden wij jou ook:

  • Een stagevergoeding van € 400 per maand;
  • Een fijne werkomgeving in ons moderne kantoor en productieomgeving in Oosterhout;
  • Een verantwoordelijke rol in het team;
  • Veel vrijheid om je ontwikkel pad tijdens je stage vorm te geven.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe stagiair(e)?

De ideale kandidaat is een prettige teamspeler, werkt georganiseerd en heeft een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Je weet van aanpakken en vind het leuk om veel verschillende werkzaamheden te leren. Herken jij jezelf ook in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je bent een derdejaars HBO student in de richting van Human Resource Management (HRM);
  • Je bent sociaal vaardig en niet bang om op mensen af te stappen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent vanaf september 2022 minimaal 5 maanden beschikbaar.

Interesse?

Denk je dat wij bij elkaar passen? We ontvangen graag je motivatie en cv. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Anke van den Berghe, HR adviseur via 06-25777977 of werken@merba.com.

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
HR