Skip to content

HR/payroll officer (18 – 24 uur, flexibele werktijden)

Oosterhout, Noord-Brabant€ 2.867 - € 3.599 per maandHR

Functieomschrijving

Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten we zeker dat je onze koekjes kent die veelal onder private label in de winkels liggen. Koninklijke Merba is een innovatief bedrijf en met de nieuwste technieken koploper in automatisering. Achter de schermen van onze succesvolle fabriek zorgen we dat onze klanten tevreden zijn, onze medewerkers veilig en plezierig kunnen werken en Merba verder kan groeien. Ben jij een administratieve duizendpoot en vind je het leuk om diverse ondersteunende werkzaamheden uit te voeren? Wij zijn op zoek naar ondersteuning voor de afdeling HR met kennis van salarisadministratie.

De functie
Als HR / payroll officer heb je een centrale rol. Je biedt administratieve ondersteuning aan de HR-afdeling. Je collega’s kunnen op je rekenen, want jij bent proactief en werkt nauwkeurig. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het beheer en de coördinatie van alle administratieve HR taken met betrekking tot instroom, doorstroom en uitstroom, jubileums en nieuwsbrieven;
 • De voorbereiding van de salarisrun, zodat de salarissen compleet, correct en tijdig worden verwerkt;
 • Ondersteunen bij recruitment-activiteiten, van inplannen van sollicitatiegesprekken tot aan het verzorgen van de onboarding;
 • Beantwoorden van binnenkomende vragen over bijvoorbeeld de loonstrook, tijdsregistratie en contracten.

Naast bovenstaande taken en verantwoordelijkheden geef je dagelijks ook ondersteuning bij zaken die ad-hoc binnenkomen en op korte termijn opgevolgd moeten worden.  In deze zelfstandige rol ben je onderdeel van een klein en gedreven team en word je aangestuurd door onze HR Manager.


Wat bieden we jou?
Je komt te werken binnen een fijne werkomgeving in ons moderne kantoor in Oosterhout. Ook bieden wij jou:

 • We zijn aangesloten bij de cao Zoetwaren;
 • € 2.867 - € 3.599 per maand o.b.v. 40 uur per week (schaal 6);
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 extra dagen bij te kopen;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen, winstdeling, reiskostenvergoeding en een goed pensioen.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij een positieve teamspeler en administratief heel sterk? Wij kijken uit naar een kandidaat met:

 • MBO 4 werk- en denkniveau, in het bezit van pdl-diploma is een pré;
 • Enkele jaren werkervaring binnen de (salaris)administratief;
 • Kennis en ervaring van HR-systemen, met voorkeur ben je werkzaam geweest met iHCM ADP;
 • Je bent proactief, kan gestructureerd en zelfstandig werken en hebt een dienstverlenende instelling;
 • Je bent 18-24 uur beschikbaar, waarbij werktijden flexibel zijn in te delen (bijv. 5 x 4 uur (onder schooltijden) of 3 x 8 uur).

Meer over Merba
In 2020 hebben wij het predicaat Koninklijk toegekend gekregen. Een kroon op het werk van ons familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar de lekkerste koekjes ontwikkelt, produceert en verpakt voor klanten over de hele wereld. We zijn enorm trots op onze 50.000 m² moderne, industriële bakkerij in Oosterhout. Onder onze Koninklijke status bouwen we dagelijks door aan onze moderne fabriek waarbij de afzet inmiddels is uitgebouw over 80 landen. In een 3 ploegendienst met 360 medewerkers produceren wij een groot assortiment aan koekjes.


Enjoy the team!

Denk je dat wij bij elkaar passen? We ontvangen graag je sollicitatie. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Elena helpt je graag verder, via 06-83904349 of werken@merba.com.

Voor Recruiters: wij werven onze nieuwe collega’s zelf. Mochten we hierbij hulp nodig hebben dan weten we jullie te vinden.

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.867 - € 3.599 per maand
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.867 - € 3.599 per maand
HR