Facilitair Medewerker

Functieomschrijving

Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten we zeker dat je onze koekjes kent! Je ziet onze koekjes veelal onder het huismerk in de winkels liggen. In 2020 hebben wij het predicaat Koninklijk toegekend gekregen. Een kroon op het werk van ons familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar de lekkerste koekjes ontwikkelt, produceert en verpakt voor klanten over de hele wereld. Onder onze Koninklijke status bouwen we met 360 collega’s dagelijks door aan onze moderne fabriek. We zijn enorm trots op onze 50.000 m² moderne, industriële bakkerij in Oosterhout. Merba is een innovatief bedrijf en is met de nieuwste technieken koploper in automatisering. Het eerste wat je opvalt als je onze hightech fabriek binnenstapt zijn de intelligente AGV-oplossingen, robots en de 450 meter lange productielijnen. We zijn op zoek naar een allround, servicegerichte en handige klusser die als (technisch) medewerker facilitaire dienst ons team komt versterken. Wil je werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf die internationaal actief is? Lees dan snel verder!

De functie

Als Facilitair medewerker vorm je een duo met je collega. Met het team zijn jullie verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ons gehele bedrijfsterrein, zowel binnen als buiten en zowel in de fabriek als daarbuiten. Je bent handig en vind het leuk om heel veel verschillende onderhoud-, schoonmaak- en reparatiewerkzaamheden zelfstandig op te pakken. Als het nodig is dan helpen jullie elkaar en doe je het samen. Bij de start van de dag krijgen jullie de uit te voeren werkzaamheden door van René, de facilitair manager. Geen dag is hetzelfde! Van het repareren van een schade, het monteren van een binnengekomen bestelling tot het begeleiden van een externe partij bij onderhoudswerkzaamheden.

Deze functie is voor 36 uur met werkdagen van 07.30 – 15.30 uur, waarbij je 1 keer in de 2 weken op zaterdag of zondag werkt van 06.00 – 14.00 uur in verband met de weekendschoonmaak. In het weekend worden taken uitgevoerd die niet tijdens de productie kunnen worden gedaan. Jij stuurt het vaste team van 10 uitzendkrachten aan en werkt mee om te zorgen dat de productie maandag weer zorgeloos kan starten. Hierbij let je op een goede uitvoering en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit. Want Merba stelt hoge eisen aan voedselveiligheid en veiligheid op de werkvloer. Je bent goed op de hoogte van de afspraken en bewaakt en leeft deze ook na. De ideale kandidaat is enthousiast, weet heel goed prioriteiten te stellen en durft verantwoordelijkheid te nemen. Collega’s kunnen altijd van jou op aan als er iets gerepareerd of geregeld moet worden.

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! We zijn aangesloten bij de cao Zoetwaren. De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.300 - € 2.850 voor 36 uur incl. weekendtoeslag), afhankelijk van je niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Ook bieden wij jou:

  • Een vaste aanstelling voor 36 uur per week in dagdienst;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals weekendtoeslag, een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen en een goed pensioen;
  • Een afwisselende functie in een moderne werkomgeving;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben je op zoek naar een baan met verantwoordelijkheden en afwisselende werkzaamheden? En herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau;
  • Je bent handig en creatief in het bedenken van (technische) oplossingen;
  • Je kunt werken met een hoogwerker en heftruck, of bent bereid hiervoor certificaten te halen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (minimaal B1), zowel mondeling als schriftelijk.

Kom jij ons team versterken?

Denk je dat wij bij elkaar passen? We ontvangen graag je sollicitatie. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Elena en Jeanine van HR helpen je graag verder, via 06-25777975 of werken@merba.com.