Skip to content

Customer Service Medewerker

Oosterhout, Noord-Brabant€ 2.903 - € 3.802 per maandSupply Chain

Functieomschrijving

Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten wij zeker dat je onze koekjes kent die veelal onder private label in de winkels liggen. In 2020 hebben wij het predicaat Koninklijk toegekend gekregen. Een kroon op het werk van ons familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar de lekkerste koekjes ontwikkelt, produceert en verpakt voor klanten over de hele wereld. We zijn enorm trots op onze 50.000 m² moderne, industriële bakkerij in Oosterhout. Onder onze Koninklijke status bouwen we dagelijks door aan onze moderne fabriek waarbij de afzet inmiddels is uitgebouwd over 80 landen. In een 3 ploegendienst met 360 medewerkers, produceren wij een groot assortiment aan koekjes. Merba is een innovatief bedrijf en met de nieuwste technieken koploper in automatisering. Ter versterking van onze customer service afdeling zijn we op zoek naar een klantgerichte customer service medewerker met talent voor talen! Weet jij met je vlotte communicatieve vaardigheden onze klanttevredenheid op een hoog niveau te houden? En wil je werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf dat internationaal actief is? Lees dan snel verder!

De functie

Customer service speelt een belangrijke rol binnen Merba. Als customer service medewerker sta je dagelijks in contact met onze klanten wereldwijd. Dit zijn vaak grote supermarktketens en andere distributeurs van onze producten. Met jouw talenknobbel weet je op gepaste wijze te reageren op klantvragen en begeleid je de klant tijdens het gehele orderproces. Vanaf de intake van de order, de opvolging daarvan, een vlotte verzending tot aan levering. Ook bewaak je het facturatieproces en zorg je ervoor dat de juiste facturen tijdig verstuurd worden. Je bent in staat om goed naar de klant te luisteren en begrijpt wat hij of zij echt bedoelt. Naast contact met klanten sta je ook in contact met verschillende afdelingen binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met je customer service collega’s en hebt veel contact met onze regionale sales agenten, logistiek en administratie. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van export- en douanedocumenten. Naast het werken in ons Merba ERP pakket, werk je met verschillende klantenportals voor het boeken van containers, maken van los-afspraken en het opladen van documenten. Dagelijks moet onze customer service heel veel klantvragen oppakken en daarom is het van belang om in deze rol goed de samenwerking op te zoeken en stressbestendig en accuraat te zijn zodat alles vlot verloopt, zowel intern als naar de klanten toe. We zoeken iemand met een pro-actieve houding, die zelf de regie pakt in zijn werk. Onze platte bedrijfscultuur biedt ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën en initiatieven worden erg gewaardeerd. Onze customer service afdeling wordt aangestuurd door onze Supply chain manager.

Wat bieden wij jou?

De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.903 – € 3.802 voor 40 uur per week) en we zijn aangesloten bij de CAO Zoetwaren. Ook bieden wij jou:

  • Een zeer uitdagende positie in één van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland;
  • Een fijne werkomgeving in ons moderne kantoor en productieomgeving in Oosterhout;
  • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid binnen je functie;
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 extra dagen bij te kopen;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. collectieve verzekeringen, winstdeling en een goed pensioen.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?

De ideale kandidaat heeft een talenknobbel en is communicatief heel sterk (zowel telefonisch als per mail) en heeft bij voorkeur al enige ervaring in een soortgelijke functie. Heb je echter nog geen of weinig werkervaring, maar spreekt de functie je aan dan nodigen we je uit om zeker ook te solliciteren. Herken je jezelf ook in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een brede talenkennis met een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Beheers je ook Frans en/of Spaans dan is dat een pré;
  • Je hebt goede kennis van MS Office en ERP;
  • Je bent beschikbaar voor 36-40 uur per week.

Kom jij ons team versterken?

Denk je dat wij bij elkaar passen? We ontvangen graag je motivatie en cv. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Elena (HR-Specialist) via 06-83904349 of werken@merba.com.

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.903 - € 3.802 per maand
Supply Chain

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.903 - € 3.802 per maand
Supply Chain