Skip to content

Artwork coördinator (32 - 40 uur)

Oosterhout, Noord-Brabant€ 2.792 - € 3.691 per maandSupply Chain

Functieomschrijving

Zegt Merba je niet zoveel? Toch weten wij zeker dat je onze koekjes kent die veelal onder private label in de winkels liggen. In 2020 hebben wij het predicaat Koninklijk toegekend gekregen. Een kroon op het werk van ons familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar de lekkerste koekjes ontwikkelt, produceert en verpakt voor klanten over de hele wereld. We zijn enorm trots op onze 50.000 m² moderne, industriële bakkerij in Oosterhout (tussen Breda en Tilburg). Onder onze Koninklijke status bouwen we dagelijks door aan onze moderne fabriek waarbij de afzet inmiddels is uitgebouwd over 80 landen. Dat zijn heel veel verschillende soorten verpakkingen! Weet jij met je sterke organisatietalent de deadlines van onze artworkprojecten succesvol te halen? En wil je werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf dat internationaal actief is? Lees dan snel verder!


De functie
Als Artwork coördinator ben je verantwoordelijk voor het beheer van al onze verpakkingen en de opvolging van de lopende verpakkingsprojecten. Dit zijn zowel projecten rondom nieuwe verpakkingen als aanpassingen van bestaande. Omdat onze koekjes veelal onder het huismerk van de klanten in de winkels liggen heb je meer dan 500 designs in beheer. Je zorgt ervoor dat alle ontwerpen van verpakkingen zoals folies, etiketten en dozen altijd actueel in de hiervoor beschikbare interne en externe informatiesystemen staan. Ook beantwoord je vragen in de diverse portals van klanten over bijvoorbeeld verpakking specificaties en recyclebaarheid. Omdat je vaak een flink aantal projecten tegelijk hebt lopen, is het belangrijk dat je alle informatie per project accuraat houdt en bijwerkt.
Tijdens het artwork proces ben jij de schakel tussen de verschillende interne en externe belanghebbenden, in meerdere regio’s en tijdzones. In deze rol heb je veel contact met je collega’s van specificatiebeheer, materiaalplanning en masterdata en onderhoud je het contact met klanten, leveranciers en drukkerijen. De klanten leveren het design aan met hun eigen huisstijl en jij ziet erop toe dat het gedrukt kan worden, bruikbaar is op onze productielijnen en uiteindelijk correct op het schap in de supermarkt beland. Je werkt samen met ontwerpers voor de verpakkingen van onze Merba merken. Je controleert het artwork op totale lay-out, kosten en inhoud. Hierbij heb je ook oog voor het visuele aspect en zie je erop toe dat de ontwerpen en bijhorende eisen worden doorgevoerd zoals afgesproken. Gedurende het gehele proces zorg je voor de dagelijkse 'follow-ups' en zie je erop toe dat de afdrukdeadlines gehaald worden. Jij bent daarnaast degene die helpt bij het organiseren van beurzen en ziet erop toe dat al het promotiemateriaal up to date is.
Je werkt nauw samen met de processpecialist verpakkingen binnen het masterdata team en wordt aangestuurd door onze Supply Chain Manager.


Wat bieden wij jou?
De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.792,00 - €3.691,00 o.b.v. 40 uur per week) en we zijn aangesloten bij de CAO Zoetwaren. Ook bieden wij jou: 

 • Een zeer uitdagende positie in één van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland;
 • Een fijne werkomgeving in ons moderne kantoor en productieomgeving in Oosterhout;
 • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid binnen je functie;
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 extra dagen bij te kopen;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. collectieve verzekeringen, winstdeling en een goed pensioen.

Vereisten

Ben jij onze nieuwe collega?
De ideale kandidaat is projectmatig sterk en heeft affiniteit met verpakkingsmaterialen en verpakkingsprocessen. Ook als je nog geen of weinig werkervaring hebt nodigen we je uit om te solliciteren. Herken je jezelf ook in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift; Duits is een pré
 • Je bent zelfstandig, hebt goede communicatieve vaardigheden, levert kwaliteit en hebt oog voor detail;
 • Je bent accuraat, stressbestendig en pro-actief;
 • Je hebt ervaring met Adobe Illustrator (pré)
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Interesse?
Denk je dat wij bij elkaar passen? We ontvangen graag je motivatie en cv. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de inhoud van de opdracht? Dan kun je contact opnemen met Elena via 06-83904349 of werken@merba.com.

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.792 - € 3.691 per maand
Supply Chain

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Wilhelminakanaal Noord 2, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.792 - € 3.691 per maand
Supply Chain