Applicatiebeheerder

Omschrijving

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m² industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. In onze fabriek worden ambachtelijke koekjes gebakken, verpakt en klaargemaakt voor verzending voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. Onze medewerkers zijn een sterk en cruciaal element in Merba’s productie, waar innovatie en automatisering centraal staan. Wij zijn per direct op zoek naar versterking voor ons IT team. Vind jij het leuk nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in de gaten te houden? En krijg jij er energie van om mee te denken aan innovatie? Dan is dit jouw baan!


De functie

We zoeken een allrounder in ons IT team die het functionele beheer verzorgt van onze applicaties. Als Applicatiebeheerder bij Merba ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het ERP systeem en gerelateerde applicaties. 

Je krijgt voornamelijk te maken met Dynamics AX welke intern als ERP wordt ingezet. Ook werk je aan systeembeheer, de applicatieserver, de SQL server en de optimalisatie hiervan. 
Je hebt een leidende rol in de uitvoering van de juiste verbeteringen van onze applicaties en systemen en werkt projectmatig aan de uitbereiding hiervan. Je stuurt bij lopende of nieuwe projecten de programmeurs aan om tot de juiste resultaten te komen.

Je ondersteunt de gebruikers bij het gebruik, de invoering van nieuwe of aangepaste oplossingen en/of applicaties en geeft voorlichting en instructies. Omdat jij dé specialist bent bij Merba van Dynamics AX kunnen jouw collega`s altijd bij jou terecht voor vragen.


Wat bieden wij jou?

De salarismogelijkheden zijn gunstig, afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Ook bieden wij jou:

  • Lekkere koekjes;
  • Flexibele werktijden;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, collectieve verzekeringen en een goed pensioen;
  • Een afwisselende functie in een internationale werkomgeving en een collegiaal team.

Vereisten

Wij verwachten niet van jou dat je alles al weet. Merba heeft veel kennis in huis en als team ondersteunen we elkaar. De ideale kandidaat is gedreven, durft mee te denken, kan goed omgaan met een dynamische omgeving en stelt kritische vragen. En herken jij jezelf in onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau; 
  • Bij voorkeur breng je kennis en ervaring mee met Dynamics AX of een vergelijkbaar complex ERP systeem;
  • Je hebt een goed gevoel voor processen en systemen;
  • Je bent in staat projectmatig te werken;
  • Breng je een aantal jaar ervaring mee vanuit een soortgelijke functie dan is dit een pré;
  • Kun jij programmeren dan is dat een pré maar zeker geen must.

Wil je bij Merba komen werken?
Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met LinkedIn of Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jeanine Ubink, via 06-25777975.