Allround Storings- en onderhoudsmonteur

Functieomschrijving

Het eerste wat je opvalt als je onze hightech fabriek binnenstapt zijn de intelligente AGV-oplossingen, robots en de 450 meter lange productielijnen. Merba blijft continue innoveren, waardoor je hier elke dag werkt  met de nieuwste technologieën in de foodbranche. Meer dan genoeg uitdaging voor jou als monteur!

Ter uitbreiding van onze technische dienst zijn wij op zoek naar een Monteur met een aantal jaar ervaring die toe is aan een nieuwe stap in zijn/haar carrière.  


De functie

Als Monteur ben je op elektrotechnisch en mechanisch gebied verantwoordelijk voor het volledige machinepark van onze productie. 

Het team dat jij gaat versterken bestaat uit 2 Senior allround monteurs en een leerling monteur, je werkt als vast team binnen de ploeg. Jouw zeer ervaren collega's delen graag hun ruime kennis en ervaring met jou en ben jij straks helemaal ingewerkt, dan draag jij weer bij aan het opleiden van onze leerling monteurs. 

Een gemiddelde dag bestaat niet bij Merba, elke dag is anders! Maar de verdeling van het werk is ongeveer 40% elektrotechnisch en 60% mechanisch. 

Omdat wij werken met state of the art techniek (ook in 2021 zijn er meerdere nieuwe projecten) kom je complexe technische vraagstukken tegen. Samen met jouw collega’s van de technische dienst sta jij altijd klaar voor technische vragen en hulp aan onze productie. Je verricht zowel preventief als correctief onderhoud. Ook denk je mee over procesverbeteringen. 

Merba geeft de voorkeur aan een monteur die elektrotechnisch of mechatronisch geschoold is, waar nodig is voldoende mogelijkheid om mechanisch bijgeschoold te worden.
Merba hecht veel waarde aan goed opgeleide monteurs: de start van je traject bij Merba is vooral het leren kennen van de organisatie en alle machines waar je mee aan de slag gaat. Gezien de grootte van de fabriek ben je gemiddeld een jaar aan het leren van je collega's voordat je echt alles weet van onze machinerie. Ben je een beetje wegwijs, dan ga je met onze onderhoudscoordinator kijken welke externe opleiding gewenst is om je nog verder te ontwikkelen. Want je bent natuurlijk nooit uitgeleerd!


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Dit mooie hightech familiebedrijf biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien! De salarismogelijkheden zijn gunstig (€ 2.420 – € 3.551 bruto, daarbij komt nog 20% ploegentoeslag), afhankelijk van jouw niveau, mogelijkheden, ervaring en opleiding. Ook bieden wij jou Naast een uitdagende werksfeer en gezellige en behulpzame collega's bieden wij jou ook:

 • Ruime ontwikkelings, opleidings- en doorgroeimogelijkheden,
 • Een vaste aanstelling voor 36 uur per week;
 • 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 extra dagen bij te kopen;
 • Altijd de beste tools en eigen gereedschap naar keuze;
 • Een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen, een goed pensioen, winstdeling en betaalde overuren, die naar wens ook in tijd voor tijd opgenomen mogen worden. 


Over Merba

De lekkerste chocolatechip cookies van de wereld? Grote kans dat deze gemaakt worden in de 50.000 m² industriële koekjesfabriek van Merba in Oosterhout. De operators van Merba werken in het moderne hightech productiepark met geavanceerde machinerie waar wij in een 3-ploegenrooster koekjes produceren voor nationale en internationale private labels in meer dan 80 landen. Met een team van 100 collega's per ploeg zetten wij ons in om 800 ton koek per week te bakken, verpakken en klaar te maken verzending. Met deze weekproductie is Merba in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot één van de grootste familie bedrijven in koekjesland. Wij bieden jou de mogelijkheid om mee te groeien!

Functievereisten


Wil jij werken aan een mooie toekomst bij een familiebedrijf dat internationaal actief is?

Ben jij goed in het analyseren en oplossen van technische knelpunten en het uitvoeren van verbeteringen? En wil jij blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

 • Je hebt minimaal een afgeronde technische MBO niveau 3 opleiding richting elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde;
 • Jij staat stevig in je schoenen, bent gedreven, proactief en analytisch sterk;
 • Je hebt een aantal jaar ervaring met elektrotechnische werkzaamheden (eventueel aangevuld met mechanische ervaring);
 • Je bent bereid om te werken in een 3-ploegensysteem (06:00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00);
 • Merba is niet op zoek naar ZZP'ers. Wij nemen onze monteurs graag zelf in dienst.


Wil je bij Merba komen werken?
Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met onze HR afdeling (Anke en Admir), via 06-25777975.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.